O bătrână a murit după ce a fost agresată pe stradă. Tragedia a avut loc în Capitală

Author: Laura Macovei
Actualizat: 24 nov 2023, 18:30

O bătrână a murit după ce a fost agresată pe stradă. Tragedia a avut loc în Capitală

Sursa: PixaBay

Tragedie pe o stradă din Capitală. Autoritățile au fost sesizate cu privire la o agresiune comisă de un bărbat asupra unei bătrâne. Aceasta a fost găsită inconștientă într-un imobil.

O femeie în vârstă de 76 de ani a murit după ce a fost agresată fizic, în București. Poliția a reținut un suspect în acest caz. 

O bătrână din București a murit după ce a fost agresată 

Polițiștii din Capitală au fost sesizați vineri cu privire la o agresiune fizică asupra unei bătrâne, în Sectorul 6. Când au ajuns la fața locului, autoritățile au găsit-o inconștientă pe femeie într-un imobil.

Înainte de a părăsi zona, polițiștii au depistat un bărbat de 67 de ani care voia să părăsească locul faptei. Acesta a fost încătușat și condus la secție, urmând a fi supus audierilor. 

Citește și: Caz revoltător la un spital din Vaslui! Mai mulți pacienți au murit, după ce au mâncat pomană de la o mănăstire

După sesizarea autorităților cu privire la starea femeii, la fața locului a sosit de urgență un echipaj medical, însă nu a putut decât să constate decesul acesteia.

Femeia prezenta leziuni grave la nivelul corpului.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Autoritățile continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia. 

Un polițist din Ilfov, înjunghiat de un adolescent cu probleme psihice

Chemat să liniștească lucrurile, un polițist din Ilfov s-a trezit înjunghiat chiar de cel pe care trebuia să-l calmeze, un adolescent care suferea de probleme psihice. 

Situația a degenerat, iar într-un moment de neatenție, adolescentul de 14 ani l-a înjunghiat în piept pe bărbat. Agentul a fost transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijirile necesare. 

Din fericire, agentul în vârstă de 28 ani este acum în stare stabilă la spital, în afara oricărui pericol.  

Citește și: „Cu tupeu însă am zâmbit și m-am așezat lângă ea”. Cum a reacționat Rona Hartner când o necunoscută a venit la ea în aeroportul din Cluj Napoca

„La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat primele îngrijiri polițistului rănit, urmând ca acesta să fie transportat la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate”,  a declarat Anne Ciolcă, IPJ Ilfov.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.