O bătrână de 73 de ani a murit, după ce a fost lovită de tren, în Brănești. Locomotiva se auzea venind, de la zeci de metri distanță

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 05 oct 2023, 06:10

A fost izbită în plin, deși mai avea aproximativ un metru și ieșea de pe șine

Sursa: Observatornews.ro

O bătrână din Brănești, în vârstă de 73 de ani, a murit, după ce a fost lovită de tren. Gestul femeii este greu de explicat, deoarece trenul se vedea venind și zgomotul produs de acesta era puternic.

O femeie de peste 70 de ani, din Brănești, a murit, după ce a fost lovită de tren. Atunci când femeia a conștientizat pericolul, a grăbit pasul, dar a fost izbită în plin, deși mai avea aproximativ un metru și ieșea de pe șine.

O femeie din Brănești a murit, după ce a fost lovită de tren

Nimeni nu își poate explica gestul femeii, deoarece barierele erau în funcțiune la trecerea la nivel cu cale ferată și se vedea foarte ușor cum locomotiva se apropie.

Cu doar 15 secunde înainte ca femeia să treacă, un alt cetățean a traversat linia de cale ferată.

Accidentul a fost filmat de un bărbat care se afla pe partea cealaltă a șinelor de tren, de unde femeia se angajeze în traversare. De asemenea, scenele cumplite au fost surprinse și de o cameră de filmare.

Femeia a văzut trenul că vine, dar, crezând că are timp, nu s-a gândit că nu va reuși să treacă pe partea cealaltă, deși, tot ce trebuia să facă, era să aștepte câteva secunde.

Citește și: Polițistul care a omorât-o pe Raisa pe trecerea de pietoni, în urmă cu un an, a fost trimis în judecată. A doua fată lovită de omul legii fusese transportată în stare gravă la spital

În ciuda faptului că trenul se auzea de la mare distanță, nici în ultimul ceas, atunci când a văzut că trenul este la doar câțiva metri, femeia nu a dat înapoi și a forțat trecerea, fiind lovită în plin.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

O mamă s-a aruncat în fața trenului împreună cu fiicele ei

Tot la Brănești, în urmă cu aproximativ șase ani, o femeie s-a aruncat în fața trenului, împreună cu cele trei fiice pe care le avea. Georgiana, Nicoleta și Ana Maria nu au putut scăpa din ghearele morții și au fost îngropate în trei sicrie albe.

Mama lor a fost înmormântată fără să îi fie făcută slujba specială, așa cum se întâmplă în cazul persoanelor care își iau viața. În momentul în care femeia s-a aruncat în fața trenului, purta în pântece al patrulea copil.

Citește și: Un bărbat a murit, după ce a fost „înghițit” de motorul unui avion, care se afla în funcțiune

Bunicii fetelor susțin că nu știu de ce femeia a recurs la acest gest și spun că era o mamă bună, care își iubea copiii și soțul.

Cu toate că au avut parte de o slujbă separată, cele trei fete și mama lor, însărcinată cu al patrulea copil, se odihnesc în același mormânt, toate fiind conduse pe ultimul drum de tatăl copilelor care nu a putut să creadă că trăiește un asemenea coșmar.

 

Taguri: