O batrana din Buzau a dezvaluit SECRETUL care o mentine in forma. Nu te-ai fi asteptat la asa ceva!

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:25

Am gasit-o pe cea mai viteaza femeie! Vine din inima Buzaului, are bratele puternice ca fierul, picioarele ca otelul si isi pastreaza mereu pofta de viata.

Povestea care urmeaza o sa va schimbe cu siguranta modul de viata in bine! De cand ciresul a dat in floare, gura localnicilor din Smeeni nu mai tace! Nu cu motiv de harta, ci despre tanti Anica, consateanca de i-a pus serios pe ganduri. Mereu pusa pe treaba, nici noaptea n-are liniste ca nu cumva sa fi lasat vreun porc nemancat in cotet sau vreun pui ratacit prin curte.

Cu parul incaruntit de griji si fruntea brazdata de riduri, la cei 78 de ani, cu trei copii plecati de mult timp la casele lor, ramasa vaduva de ceva vreme,

tanti Anica pare a doua Mara a lui Ioan Slavici. Numai ca Mara noastra din Buzau o intrece cu mult pe cea din filele scriitorului. De la poarta ne-a intampinat tanti Anica, dis-de-dimineata. Parca presimtea ca e zi de oaspeti! Cu multa treaba, mult curaj si-o inima curata. Asa a ajuns batrana mandria satului Smeeni.

##VIDEO117635##

Nu-i om pe ulita sa n-o cunoasca pe tanti Anica! Vitejia ei este invidiata chiar si de barbati! Boala nu-i cunoscuta batranei noastre! Se tine cu mainile stranse de viata, priveste spre Cer cand are vreun of si sare gardul mai
usor decat se da Greuceanu peste cap in lupta cu zmeul. Sa luam aminte la Tanti Anica din Buzau ori de cate ori viata ne incearca!

Tanti Anica nu fuge de greutati. A „gustat” viata cu bune, cu rele, dar a ramas doar cu cele de folos. Nu multi tineri s-ar incumeta sa faca ce face ea! Pana atunci, tanti Anica se descurca asa cum a facut de 20 de ani.
Cand pleaca de-acasa, sare gardul, cand in cale i se iveste vreun necaz sare peste el, isi ia bicicleta si isi vede de drum.

Parca nici nu mai are importanta daca va mai veni si lacatul salvator vreodata. Practica de atata vreme saritura peste poarta incat e greu de crezut ca se va dezobisnui de acest lucru prea usor. Si-apoi, cine ar mai fi vedeta satului daca tanti Anica va intra ca restul localnicilor in curte.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.