O batranica a decis sa-si serbeze cei 101 ani intr-un mod mai putin conventional. Vezi ce a facut

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:02

O bunicuta din statul american Utah a sarbatorit implinirea a 101 ani intr-un mod mai putin conventional: a efectuat un zbor cu parapanta.

Mary Ellen Hardison, care acum detine recordul mondial pentru cea mai in varsta persoana care a sarit cu parapanta, a realizat zborul in fata unui grup de spectatori, printre care copiii ei, nepoti, stra-nepoti si chiar stra-stra-nepoti.

 

Bunicuta a recunoscut ca a acceptat sa zboare pentru ca vrea sa tina pasul cu fiul ei, in varsta de 75 de ani. "Nu vreau ca fiul meu sa faca ceva ce eu nu fac, de aceea am decis sa ma distrez la fel ca el", spune femeia.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Instructorul care a zburat cu bunicuta sustine ca, in mod neasteptat, aceasta nu a vrut un zbor lin, ci unul plin de adrenalina. Zborul

cu parapanta nu este foarte apropiat de hobby-ul femeii, care este crosetatul de haine pentru cei nevoiasi.

 

"Sunt foarte fericita ca am stabilit un nou record mondial. Dorinta mea este ca cei varstnici sa continue, sa faca multe lucruri atata timp cat fizicul ii ajuta. Ganditi pozitiv, oamenii nu apreciaza o persoana trista", a spus bunicuta dupa ce a efectuat zborul.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.