O batranica de 87 de ani a ajuns in strada dupa ce fiica i-a luat casa, profitand ca nu stie sa citeasca! Povestea trista o aflati vineri, la "Sabbagh in actiune”, de la ora 23:00, la Kanal D

Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 03 aug 2017, 14:52

La 87 de ani a fost aruncata in strada, ca un caine fara stapan. Bunicuta Ana a trudit o viata intreaga si a reusit sa stranga o mica avere.

Acum, una dintre fiice a pus mana pe casa si pamantul batranei, ba chiar pe toti banii pe care batranica ii avea stransi „la saltea”. Cum bunicuta Ana nu stie carte, fata a dus-o la notar si a pus-o sa semneze „cu degetul” pe contractul de vanzare al casei.

In decembrie anul trecut, tot fata a scos-o din casa cu Politia. Cealalta fiica a batranei nu a stiut nimic despre aceasta drama, pana in ziua in care a fost sunata de oamenii din sat, care i-au spus ca mama ei este, practic, pe strazi.

Un caz sfasietor, in care Christian Sabbagh si echipa emisiunii vor face lumina. Daca va reusi batranica sa isi recupereze casa si daca justitia va face dreptate, aflati vineri seara, de la 23:00, la „Sabbagh in actiune”, la Kanal D.

 

Taguri: