O boala rara a inceput sa ii decoloreze pielea iar toti se holbau la ea pe strada. E GENIAL ce a facut ca sa scape de gura lumii

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 12:13

Tifanny Posteraro a suferit toata viata de o boala de piele si, intr-o zi, a decis sa nu o mai ascunda.

Din cauza bolii de care sufera, numita vitiligo, pe pielea ei apar petice decolorate. Timp de 17 ani, tanara, care are acum 24 de ani, a incercat sa isi ascunda boala, folosind haine lungi sau un strat gros de fond de ten. Acum, ea a decis sa se arate asa cum e si a gasit o metoda inedita de a raspunde antentiei nedorite pe care o primeste.

Ea si-a tatuat pe antebrat expresia "E vitiligo", dorind sa transmita mesajul ca nu are nimic de ascuns.



"Eram satula de oamenii care se holbau la mine. Vroiam sa le spun 'haideti, intrebati-ma odata ce am'. Am vrut sa le spun oamenilor ce boala e, pentru ca asa ar invata ceva, in loc sa ma stigmatizeze", a marturisit Tiffany.

Ea si-a schimbat radical atitudinea fata de boala de care sufera, in momentul in care a cunoscut un alt bolnav de vitiligo, care a facut-o sa se simta increzatoare in corpul ei.


"Ma simt eliberata. E mult mai usor, pentru mine, sa faca fata stresului, asa", a spus tanara.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”