O bucuresteanca a castigat 40.000 de lei la Bingo Romania!

Editor: Alexandra Dragos Autor: M.A.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:10

Ana-Maria Barnoschi si Andrei Coman s-au intalnit si in aceasta saptamana cu o fericita castigatoare a un premiu “Bingo Romania”.

 

O bucuresteanca a castigat 40.000 de lei la Bingo Romania!
Ana-Maria Barnoschi si Andrei Coman s-au intalnit si in aceasta saptamana cu o fericita castigatoare a un premiu “Bingo Romania”. “Ma bucur cand vad oameni fericiti! Viata acestei femei s-a schimbat dupa ce a participat la ”, a spus Ana-Maria Barnoschi.
Saptamana trecuta, doamna Manea Georgeta in varsta de 55 de ani, din Bucuresti, a castigat 40.000
de lei, contravaloarea premiului de Bingo pe bilet rosu, in cadrul emisiunii “Bingo Romania”, de la Kanal D. A fost asistenta medicala la o clinica de stomatologie, iar in 2008 a plecat in Germania pentru a strange bani pentru nunta fiului ei. Desi avea de gand sa stea mai mult timp in strainatate, doamna Manea s-a intors in tara din cauza unor decese in familie. De atunci nu a mai reusit sa isi gaseasca un serviciu stabil.
“Joc la de la inceput, in fiecare saptamana am fost aproape sa castig cu cateva numere. Saptamana trecuta nu am mai vrut sa cumpar bilete, dar m-a convins agenta, si uitati ca am castigat! Cu acesti bani voi plati o parte din datoriile la banca, imi voi ajuta fata care se casatoreste anul acesta si voi cumpara mobile noua pentru baiat”, a spus doamna Manea Georgeta.
Nu ratati, in fiecare duminica, de la ora 15.00, emisiunea “Bingo Romania” prezentata de Gabriel Coveseanu, la Kanal D.

Ma bucur cand vad oameni fericiti! Viata acestei femei s-a schimbat dupa ce a participat la ”, a spus Ana-Maria Barnoschi.


Joc la de la inceput, in fiecare saptamana am fost aproape sa castig cu cateva numere.
Saptamana trecuta nu am mai vrut sa cumpar bilete, dar m-a convins agenta, si uitati ca am castigat! Cu acesti bani voi plati o parte din datoriile la banca, imi voi ajuta fata care se casatoreste anul acesta si voi cumpara mobile noua pentru baiat
”, a spus doamna Manea Georgeta. 

Nu ratati, in fiecare duminica, de la ora 15.00, emisiunea “ Bingo Romania ” prezentata de Gabriel Coveseanu, la Kanal D.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii