O bunică de 83 de ani din România a devenit virală pe TikTok după ce a citit cărțile ”Urzeala Tronurilor” de George R. R. Martin și le-a făcut recenzie | VIDEO

Autor: Diana Bostan

E

Sursa: Captură TikTok

O femeie în vârstă de 83 de ani a cucerit inimile internauților după ce a postat pe TikTok o recenzie captivantă a cărților "Urzeala Tronurilor" de George R. R. Martin.

Bunicuța, cunoscută acum pe rețelele de socializare pentru pasiunile sale literare, a devenit rapid virală datorită perspectivei sale unice și entuziasmului cu care își împărtășește impresiile. Iată ce crede femeia în vârstă de 83 de ani despre cărțile ”Urzeala Tronurilor”!

Citește și: Răspunsul viral oferit de o asiatică în momentul în care a fost întrebată dacă a mâncat câini sau pisici: „Soțul meu a găsit doi pisoi”. Videoclipul a stârnit numeroase reacții în mediul online

Bunicuța a devenit virală pe TikTok pentru recenziile sale

În videoclipul devenit viral, bunicuța povestește cu multă pasiune despre experiența ei de lectură. Deși recunoaște că nu prea a înțeles ce spune autorul, femeia în vârstă de 83 de ani a relatat ce a citit în cele 900 de pagini.

Citește și: Salata care a înnebunit internetul! E gata în 5 minute și necesită doar 3 ingrediente

„Am citit Urzeala Tronurilor, volumul I. Și de acolo m-am războit cu scriitorul, mi s-a părut că nu înțeleg nimic din ce a scris. M-a mânat curiozitatea să citesc și volumul II. De volumul II aparțin două cărți, două care sunt volumul II de 900 de pagini. Așa că le-am citit pe astea și am văzut că Daenerys se apropie de mare, dragonii au crescut. Vrea să-i dea un dragon și să-i dea o corabie să poată trece apa și să vină acasă să-și ia cele șapte regate.

Jon a plecat într-o expediție cu 200 de oameni. S-au luptat pe unde s-au dus, s-au bătut cu niște sălbatici și au cruțat o fată. Și când a trebuit să-l omoare pe el și fata l-a cruțat pe el. Cu atât a rămas Jon, nu l-au omorât sălbaticii. Ceilalți la război, piticul la fel, era rănit.”, a povestit bunica, pe TikTok.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Femeia în vârstă de 83 de ani a ajuns la o concluzie neașteptată

Bunica nu doar că povestește intrigile și aventurile din Westeros, dar face și paralele cu situațiile politice actuale, demonstrând o înțelegere profundă și personală a cărților.

„Cărțile au fost bune, le-am citit, doar că nu-ți dă niciun înțeles.

Doar așa ce am priceput eu. A zis scriitorul ce se întâmplă astăzi, care este încleștarea regilor, cum se încleștează și regii. Doi oameni bătrâni, fostul președinte al Americii și cu actualul, se sfădesc de la putere. Așa că și la noi e la fel de când a început campania. Așa și-n America, și-n toate țările din Europa. Cred că am să încep volumul III.”,  a fost concluzia bunicii.

Citește și: „Vreau să vă arăt cum este România cu adevărat”. Reacția unei profesoare din Marea Britanie în momentul în care a ajuns în București. Videoclipul a ajuns viral

Internauții au fost fascinați de perspectiva sa și de analogiile pe care le face, videoclipul adunând rapid mii de vizualizări și comentarii. Povestea acestei bunici demonstrează că dragostea pentru lectură și interpretarea literaturii poate traversa generațiile, inspirând oameni de toate vârstele să se apropie de cărți și să împărtășească gândurile lor.

„Bunica, sunteți absolut minunată și adorabilă! Abia aștept următoarele recenzii”/ „Sunteți absolut minunată! Așteptăm mai multe recenzii și vă mulțumim pentru acest content inspirațional”/ „Îmi doresc din tot sufletul să fiu ca dumneavoastră. Multă sănătate și spor la lecturat”, sunt doar unele dintre comentariile lăsate de internauți.

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.