O butelie a explodat într-un apartament din Iași! Un copil de doar doi ani a fost rănit, iar 15 persoane au fost autoevacuate

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 10 dec 2022, 17:38

Un copil de doar doi ani a fost rănit, iar 15 persoane au fost autoevacuate

Sursa: PixaBay

O butelie a explodat într-un apartament din Iași. Un copil de doar doi ani a fost rănit, iar alte 15 persoane s-au autoevacuat.

În urma unei explozii ale unei butelii dintr-un apartament din Iași, un copil de doar doi ani a fost rănit, iar alte 15 persoane s-au autoevacuat. Explozia a avut loc într-un apartament, la etajul patru al unui bloc din Hârlău, potrivit  Agerpres.

Un copil de doar doi ani a fost rănit în urma unei explozii a unei butelii dintr-un apartament

Purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Georgică Onofreiasa, a anunțat că explozia nu a fost urmată de un incendiu . La locul incidentului s-au deplasat pompierii de la Punctul de lucru Hârlău cu o autospecială de intervenție și stingere și un echipaj de prim ajutor calificat. Copilul de doi ani, care a fost rănit, a fost dus la spital de către părinții lui, cu mașina personală. 

Citește și: Tragedie misterioasă într-o familie din Vâlcea. Un copil de 14 ani a murit intoxicat cu monoxid de carbon, chiar lângă sora lui:"Un copil în căutarea sinelui"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„S-au autoevacuat zece adulţi şi cinci copii. Nu necesită îngrijiri medicale. În sprijin a fost trimis ESA pentru o victimă, un minor de 2 ani.

Victima a fost dusă la spital. La locul incidentului a intervenit Punctul de lucru Hârlău, cu o autospecială de intervenţie şi stingere, un echipaj de prim ajutor calificat. Au fost solicitate şi echipaje de la E.on şi de la Inspectoratul de Stat în Construcţii”, a declarat Georgică Onofreiasa. 

Citește și: Faptele groaznice pe care le-a făcut un bărbat după ce și-a înjunghiat mortal soția. Cei doi se aflau în plin proces de divorț, iar criminalul avea ordin de restricție

Poliţia a găsit 350 de kilograme de petarde și artificii deținute ilegal, în urma a două percheziţii la două domicilii din Târgovişte şi Lunguleţu, a declarat IPJ Dâmboviţa.

Au fost descoperite 350 de kilograme de petarde și artificii în valoare de 25.000 de lei

Poliţiştii au găsit, în urma a două percheziții domiciliare, 350 de kilograme de artificii și petarde deținute ilegal, informează IPJ Dâmboviţa.

„În urma descinderilor, poliţiştii au indisponibilizat 350 de kilograme de articole pirotehnice deţinute ilegal în vederea comercializării. Obiectele pirotehnice descoperite fac parte din categoriile P1, F2, F3, F4, iar valoarea acestora se ridică la aproximativ 25.000 de lei”, se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.