O calatorie cu un mijloc de transport  in comun a devenit similara cu o aventura

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:11

Un al treilea clip, cu imagini ale violentei din autobuze, a aparut pe o retea de socializare.

De aceasta data, nu calatorii sunt cei care fac scandal ci, potrivit celui care a filmat, controlorii RATB. Ceea ce vedeti in imagini este o scena surprinsa intr-un tramvai din secolul XXI din Bucuresti, o capitala europeana. Utilizatorul sustine ca filmarea a avut loc in tramvaiul 1 si ca un controlor este cel care reactioneaza astfel dupa ce gaseste un calator fara bilet.

In clipul video se vede cum o alta persoana intervine.

Ceea ce urmeaza este revoltator.

Tensiunea atinge apogeul cand controlorii observa ca sunt filmati. Calatorul surpins cu telefonul in mana explica intregul incident in postarea de pe Facebook: "Mai nou, daca nu ai bilet si nu ii place controlorului cum vorbesti, risti sa o incasezi. Tipul care a sarit la bataie era controlor, de asemenea si cel care incerca sa il tempereze. Teoretic, calatorul i-ar fi adresat injurii controlorului (desi nimeni nu a auzit) iar cel din urma a reactionat dupa cum se vede”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Conducerea

RATB a inceput o ancheta si a anuntat infiintarea unei comisii de disciplina.

##VIDEO137278##