O căruță cu lemne s-a răsturnat peste o fată de 13 ani, din Bistrița, chiar sub ochii tatălui. Adolescenta a fost găsită inconștientă

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 24 oct 2023, 01:45

Fata se afla cu tatăl ei și cu alți membri ai familiei, la pădure, pentru a strânge lemne de foc

Sursa: pexels

O căruță plină cu lemne s-a răsturnat peste o fată de 13 ani, în Bistrița. Tatăl victimei era la doar câțiva pași distanță și, din nefericire, nu a avut cum să împiedice tragicul incident.

O fată de doar 13 ani, din Bistrița, a ajuns în stare gravă la spital, după ce o căruță plină cu lemne s-a răsturnat peste ea. Salvarea nu a putut ajunge la ea, deoarece drumul era unul greu accesibil.

O căruță plină cu lemne s-a răsturnat peste o fată, în Bistrița

De intervenția unei șenilate a fost nevoie pentru ca fata să poată ajunge la spital, deoarece personalul medical al ambulanței nu a putut ajunge la ea din cauza drumului greu accesibil.

Fata se afla cu tatăl ei și cu alți membri ai familiei, la pădure, pentru a strânge lemne de foc. Fata a fost prinsă sub căruță, în momentul în care, din cauza denivelărilor și a drumului abrupt, aceasta s-a răsturnat.

Fata a fost scoasă de către familie de sub lemne, dar nu era conștientă și a fost nevoie de intervenția pompierilor, care au venit cu o șenilată.

Aceasta a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Bistrița și a fost nevoie de zeci de minute pentru ca pompierii să ajungă la victimă.

Citește și: Un bătrân de 74 de ani din Suceava, aflat în stare de ebrietate, a fost lovit, în aceeași zi, de două mașini. Acesta a ajuns la Ugențe de fiecare dată

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Incidentul a avut loc ieri, 23 ianuarie, în jurul amiezii, în localitatea Dumitra.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Un copil de trei ani a fost rănit în urma exploziei unei rulote de fast food

Cinci oameni, printre care și o fată de doar trei ani, au fost răniți, după ce o rulotă de fast food a explodat, în localitatea Botiza, județul Maramureș.

Tatăl o ținea în brațe pe fată atunci când tragedia a avut loc, în timp ce așteptau să primească mâncarea comandată. Amândoi au ajuns la spital de urgență.

Copilul este intubat și prezintă arsuri de gradul I pe gambe, pe mâini și pe față, aproximativ 15% din suprafața acestora. Zilele următoare, în funcție de evoluție, se va decide dacă se va apela sau nu la intervenția chirurgicală de grefare.

Citește și: Un băiat de 18 ani a fost găsit mort în Râul Moldova, la aproximativ două luni de la dispariție. Ultima dată a fost văzut alături de iubita lui

Conform vasiledale.ro, suflul deflagrației a fost atât de puternic, încât și o mașină, care se afla în apropiere, a fost distrusă.

O femeie de 26 de ani, care era și proprietara rulotei, este intubată și a suferit arsuri la nivelul căilor respiratorii.

O altă persoane are arsuri pe aproximativ 40% din suprafața feței și a mâinilor și a fost internată la Terapie Intensivă.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, pentru distrugere din culpă, dar și pentru nerespectarea măsurilor de securitate în muncă.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.