O celebra actrita a socat cu o transformare uluitoare de look! Incredibil cu arata indragita vedeta a Turciei!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 16 aug 2021, 18:34
video Foto(4)

Este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale Turciei, iar fanii sai ii urmaresc indeaproape activitatea in mediul virtual.

Indragita actrita Nurgul Yesilcay si-a uluit fanii cu o schimbare incredibila de look. Desi nu i s-a mai intamplat de multi ani in cariera ei sa recurga la trasformari spectaculoase ale infatisarii sale, recent celebra actrita a fost nevoita sa recurga la aceasta schimbare radicala deoarece i s-a impus in cadrul proiectului la care va incepe sa lucreze in scurt timp.

O celebra actrita a socat cu o transformare uluitoare de look!

Desi are 43 de ani, Nurgul Yesilcay, este inca una dintre cele mai apreciate si admirate actrite ale Turciei. Aceasta a cucerit publicul din tara sa natala cu rolurile sale magistral interpretate de-a lungul celor 20 de ani de cariera. Si publicul din Romania a indragit-o inca de la primul serial difuzat la Kanal D, in care aceasta a jucat rolul principal, "Dragoste si pedeapsa". Si apoi in productii de mare succes precum: "Furtuna pe Bosfor", "Kosem" sau "Gulperi", care au ramas in sufletele telespectatorilor.

Nurgul Yesilcay a dovedit de-a lungul timpului un taent desavarsit, o atitudine demna de o mare actrita, dar si o prezenta cameleonica de exceptie. Deseori aceasta a fost nevoita sa treaca peste multe piedici si greutati atat in cariera cat si in viata personala, dupa multe dezamgiri suferite. In prezent Nurgul iubeste si este iubita si mai mult decat atat are deja planuri de casatorie cu noul ei iubit, celebrul producator, Necati Kocabay.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Nurgul Yesilcay, protagonista din serialul "Gulperi", aparitie sexy, la bratul logodnicului ei! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti!

De curand, Nurgul Yesilcay, a fost surprinsa de paparazzi iesind dintr-un salon de infrumusetare exclusivist din Istanbul, acolo unde a recurs se pare la o schimbare radicala de look. Indragita actrita le-a marturisit jurnalistilor ca a fost nevoita sa isi vopseasca parul blond din cauza cerintelor impuse de noul ei proiect de televiziune la care va incepe sa lucreze in aceasta toamna.

"Brunetelor ar trebui să li se interzică să se facă blonde!", a

exclamat actrita, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citeste si: Nurgul Yesilcay ("Gulperi"), in rochie de mireasa! Si-a ales deja tinuta pentru nunta cu celebrul producator Necati Kocabay? Iata in ce ipostaze inedite a fost surprinsa celebra actrita, alaturi de surorile sale!