O celebra actrita din Turcia se confrunta cu grave probleme de sanatate! Iata ce anume a impiedicat-o sa mai ajunga la filmari!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 ian 2021, 16:27
Cele mai celebre si apreciate actrite din Turcia.

Frumoasa actrita a cucerit publicul cu talentul ei desavarsit si cu un farmec aparte, cu rolurile sale jucate in seriale de succes de-a lungul anilor.

Îndrăgita actriță Neslihan Atagül s-a confruntat la inceputul acestui an cu probleme grave de sănătate. Asta dupa ce a slabit foarte mult in ultima perioada din cauza numeroaselor proiecte in care a fost implicata si care au solicitat-o foarte mult.

Neslihan Atagul, probleme mari de sanatate!

Astfel, pierderea accelerată în greutate a fost diagnosticată drept sindrom de intestin permeabil. Din cauza acestei afectiuni digestive cauzate de pierderea in greutate, Neslihan Atagul s-a resimtit foarte mult si a decis la sfatul medicilor, sa se retraga pentru o perioada de zece zile de

la filmarile pentru serialul "SEFİRİN KIZI" (Fiica Ambasadorului), care se desfasoara in regiunea Mugla, din Turcia, potrivit viatacuaromadecafea.com

Deși actrita Neslihan Atagül a fost diagnosticată cu sindrom de intestin permeabil si a obținut o scutire medicală pentru o perioadă de zece zile, filmările serialului "Fiica Ambasadorului" nu vor lua pauză ci vor continua cu scenariu revizuit.
Iar indrăgita actriță Neslihan Atagul se va alătura echipei sale imediat ce se va vindeca și sperăm să se întâmple cât mai curând.

Inainte de a se retrage aceasta a tinut sa le impartaseasca decizia si fanilor sai din mediul virtual.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Bună ziua tuturor. Imi iau rămas bun de la personajul Nare, pe care o simt până la celulele mele în timp ce joc. Chiar dacă eu tolerez, corpul meu nu mi-a arătat această toleranță. Am nevoie de o mică odihnă. Ne-ati susținut întotdeauna. Ce fericire ca sunteti! Ne vedem în alte povești cât mai curând posibil...", a spus Neslihan Atagul pe contul ei de socializare, potrivit publicatiei hurriyet.com.tr

Citeste si: Neslihan Atagul (Nihan din "Dragoste infinita"), pictorial de exceptie pentru o celebra revista din Turcia! Iata ce dezvaluiri inedite a facut frumoasa actrita despre modul in care mentine aprinsa flacara iubirii in mariajul cu Kadir Dogulu!

Citeste si: Ele sunt cele mai frumoase mirese dintre actritele casatorite cu cei mai ravniti barbati din Turcia! Iata cum au aratat in cea mai importanta zi!

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.