O celebra cantareata autohtona are grave probleme cu vederea! Iata ce anume a patit in urma cu sapte ani si ce decizie radicala a luat in privinta bolii!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 mar 2017, 16:41

Aceasta refuza sa poarte ochelari de vedere si este nevoita sa se opereze.

In ultimele zile presa a speculat ca artista Cristina Spatar s-ar afla in pericolul de a-si pierde vederea definitiv. Aflata in platoul "Teo Show", vedeta a marturisit ca situatia sa medicala nu este atat de grava incat sa duca la orbire ci este o afectiune oculara ce paote fi remediata printr-o interventie chirurgicala. Cristina Spatar a mentionat ca problemele vederii sale au survenit imediat dupa cea de-a doua nastere, cand a constatat ca nu mai vede sa citeasca si a apelat la un control oftalmologic de rutina.

"Am simtit ca nu mai vad dupa ce mi s-a facut anestezia pentru cezariana! Trebuie sa ma opereze cu laserul si sa fac schimbare de cristalin!, a spus Cristina Spatar.

Iata ce alte marturisiri a facut vedeta despre starea sa de sanatate:

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.