O celebră creatoare de conținut din România, însărcinată în cinci luni: ”Ai fost dorit și ești iubit” Cine este tatăl și cum a ales vedeta să facă marele anunț

Autor: Diana Bostan

Lorena Șerban este însărcinată

Sursa: Instagram- Șerban Lorena

Lorena Șerban, una dintre cele mai apreciate creatoare de conținut din România este însărcinată în cinci luni. Cum a ales tânăra în vârstă de 25 de ani să anunțe sarcina?

Creatoarea de conținut a anunțat cu entuziasm că este însărcinată. Vestea a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât aceasta a reușit să-și ascundă burtica de gravidă cu succes în toată această perioadă, fiind însărcinată deja în 23 de săptămâni.

Lorena Șerban este însărcinată în cinci luni

Lorena Șerban, una dintre cele mai talentate influencerițe din România, a fost cerută în căsătorie, în urmă cu un an, marcând astfel începutul unei noi și frumoase etape în viața ei.

Emoționată și fericită, influencerița și partenerul ei se pregătesc acum să devină părinți, aducând astfel și mai multă bucurie în relația lor. Aceste momente speciale au adus mult entuziasm și fericire în viața Lorenei, iar ea împărtășește această perioadă minunată cu comunitatea sa online.

Citește și: „Mi-a dat aici, ca să nu se vadă”. Ema Karter a fost abuzată fizic de un fost iubit, dar nu a putut să stea departe de el nici după cele întâmplate

”Regina online-ului”, însărcinată în cinci luni, a vorbit despre dorința ei de a trăi și de a împărtăși aceste momente speciale. Succesul și recunoașterea sa pe plan profesional se completează acum cu bucuria și emoția unei familii care se extinde, oferindu-i astfel influenceriței un motiv în plus de celebrare și recunoștință.

Lorena Șerban este una dintre cele mai talentate creatoare de conținut din România, cunoscută pe scară largă pentru realizările sale notabile în mediul online.

A devenit un nume sonor atunci când a făcut istorie pe rețelele de socializare cu un singur videoclip, care a strâns un număr impresionant de vizualizări, depășind chiar popularitatea clipurilor lui Kylie Jenner.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum a anunțat creatoarea de conținut că este însărcinată

Lorena Șerban a avut parte de o aniversare cu adevărat specială. În ziua în care a împlinit 25 de ani, creatoarea de conținut a anunțat că este însărcinată. Cu bucuria evidentă în ochi și un zâmbet radios, influencerița a făcut anunțul emoționant pe Instagram, împărtășind cu fanii săi o serie de momente din această perioadă minunată a vieții ei.

Tânăra a postat un videoclip emoționant, în care lasă la vedere burtica de gravidă, iar filmarea a fost însoțită de un mesaj sincer care a atins inimile fanilor. Lorena a transmis că această veste este un cadou neprețuit și că abia așteaptă să împărtășească această călătorie minunată a maternității cu comunitatea sa online. Mesajul său a fost primit cu multă bucurie și urări călduroase din partea fanilor, care au fost alături de ea în această etapă nouă și extraordinară a vieții.

View this post on Instagram

A post shared by Lorena Serban (@serbanlorena)

Citește și: O tânără a devenit virală pe TikTok datorită sprâncenelor ei mari: ”Sprâncenele mari și stufoase sunt sexy”| Video

”23 de săptămâni, pe 23 ianuarie. Credeam că știu cum se simte iubirea necondiționată.
Iubire simt și am simțit în fiecare zi, pentru părinții mei, pentru persoana pe care am ales-o să îmi fie alături o viață și chiar și pentru propria-mi persoană. Dar tu, suflet mic ce crești în pântecul meu, m-ai învățat deja o lecție. Odată cu vestea ta mi-a reapărut credința. Acum știu că există cineva acolo sus care ne ascultă dorințele si mișcă lucrurile în direcția în care este cel mai bine pentru noi. Ne-ai ales să îți fim părinți și îți suntem recunoscători veșnic și foarte entuziasmați să te cunoaștem. Ai fost dorit și ești iubit. Necondiționat”, a scris Lorena Șerban pe contul său de Instagram.

Cine este logodnicul Lorenei Șerban

Creatoare de conținut se iubește de ceva timp cu Sebastian Dumitru, care este de profesie fotograf. Cei doi s-au logodit în urmă cu o lună, după ce Lorena Șerban a suferit mai multe decepții în dragoste. Lorena și Sebastian nu sunt doar doi tineri îndrăgostiți, ci aceștia colaborează extrem de bine și pe plan profesional.

Partenerul ei, Sebastian Dumitru, și-a făcut curaj să facă marele pas chiar în timpul vacanței romantice în Budapesta, creând astfel un moment de neuitat pentru cuplu. Cererea în căsătorie a adăugat o notă de magie și emoție în călătoria lor, transpunând sentimentele profunde pe care cei doi le împărtășesc unul față de celălalt într-un angajament pentru viitorul lor împreună.

„Am spus Da! Știam deja că tu ești alesul, dar acum am dovada”, a scria Lorena Șerban, într-o postare făcută pe contul său de Instagram.