Pe lângă salariul lunar în valoare de 2.600 de euro, compania oferă și un bonus de start angajaților noi, care atinge suma de 1.000 de euro.
Ce post presupune salariul de 2.600 de euro
Mai exact, este vorba despre o întreprindere din Germania, al cărei anunț de recrutare a apărut recent pe internet. Aceasta specifică faptul că este în căutare de români care doresc să lucreze într-un mare aeroport din Europa.
Firma caută oameni care să lucreze în aeroportul din Frankfurt 155 de ore în fiecare lună, exclusiv în ture de zi. De asemenea, pe lângă sumele prezentate anterior, angajații vor beneficia și de cazare din partea companiei.
Responsabilitățile pe care trebuie să le îndepliniți constau în: „ sortarea pachetelor/bagajelor mari și grele, conducerea vehiculelor către avion, organizarea bagajelor în avion”, scrie în anunțul respectivei firme, prezentat de newsweek.ro.
Pentru aceste sarcini, angajatul va fi recompensat cu 17 euro pe oră. Contractul va fi întocmit pe perioadă nedeterminată, iar, la început, angajații noi vor primi 1.000 de euro drept bonus de start.
Citește și: Vești bune pentru salariați. Cine sunt angajații care vor beneficia de salarii mai mari cu 61% în acest an
Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti
Condițiile pe care candidații trebuie să le îndeplinească presupun:
- deținerea permisului de conducere pentru categoria B;
- cunoașterea limbii germane la nivel conversațional (B1);
- 5 ani lucrați consecutiv în domeniul verificărilor făcute de autoritățile aeriene din Germania;
- condiție fizică bună.
Care sunt cele mai mari salarii din România
În România, angajații plătiți cel mai bine sunt cei din domeniul IT, care în anul 2023 au fost plătiți cu circa 6.500 de lei pe lună. Salarii similare au câștigat și cei din sectorul cercetării/dezvoltării și management-ului de proiect, care au ajuns la sume de 6.000 de lei pe lună.
De asemenea, și managerii au ajuns la sume frumoase, câștigând salarii lunare de 5.000 de lei.
„Salariile și felul în care au evoluat sau au stagnat a fost una dintre temele care au suscitat cele mai multe discuții în 2023, mai ales că finalul de an a venit cu un pachet de modificări fiscale care au afectat patru domenii cu volume anuale consistente de angajări: IT, construcții, industria alimentară și agricultură.
De la 1 noiembrie, a fost eliminată scutirea de impozit pe venit pentru cei care lucrează în aceste domenii”, declară CEO-ul celei mai mari întreprinderi de recrutare online din România, pentru romaniatv.net.