O comuna intreaga e pe jar din cauza cainilor maidanezi!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 feb 2017, 16:14

E scandal in toata regula, de cateva zile, in comuna damboviteana Ghirdoveni, unde o iubitoare de caini a strans in jur de 20 de maidanezi, in incercarea de a-i scapa de eutanasiere.

Asa ca, femeia s-a inteles cu un satean binevoitor care i-a pus la dispozitie propriul teren si i-a "cazat" acolo pe maidanezi. Imediat, insa, a inceput si rascoala pe ulita! Priviti cum s-au adunat cu mic, cu mare satenii la poarta femeii pentru a-i cere socoteala.

Oamenii se plang ca din cauza mirosului nu mai pot sta in propria curte. Mai mult decat atat, nici noaptea nu mai au liniste din cauza urletelor cainilor.Problema
si mai mare este ca femeia n-are aprobare din partea primariei pentru a construi un astfel de adapost pentru caini.Primarul, insa, neaga faptul ca femeia ar fi solicitat vreodata un teren sau aprobare pentru a construi un adapost pentru maidanezi.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”