O concurenta de la "Mireasa 90 60 90": "Mi-as dori o aventura cu Liviu Varciu"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:07

Show-ul “Mireasa 90 60 90” ajunge in aceasta saptamana la un nou episod plin de suspans si neprevazut. Concurentele sunt puse in fata unei probe dificile, in urma careia castigatoarea beneficiaza de o operatie estetica, iar cele care se claseaza pe ultimele doua locuri se vor lupta pentru a ramane in casa.

Cat de multa tensiune s-a acumulat in casa “Mireasa 90 60 90”, dar si cine isi merita in continuare rolul de “femeie rea”, veti afla sambata, 12 mai, incepand cu ora 20.30, in emisiunea “Mireasa 90 60 90”, prezentata de Cove, la Kanal D.

 

* ”Am fost dama de companie in Germania!”

 

Discutiile aprinse dintre Raluca Kabuya si celelalte fete continua si in aceasta saptamana.

Intr-un moment de sinceritate, aceasta le marturiseste colegelor ca viata ei nu a fost tocmai roz, iar “rautatea” pe care ea o arata este cauzata de unele traume din copilarie. Sambata seara, aceasta se destainuie viitoarelor mirese si recunoaste ca a fost dama de companie in Germania. “Acum cativa ani am fost dama de companie in Germania”, a declarat Raluca Kabuya. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

In

aceeasi editie a emisiunii “ Mireasa 90 60 90 ”, Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii CANCAN TV, este invitata speciala in casa mireselor. Intr-o discutie cu vedeta Kanal D, una dintre concurente i-a marturisit Andreei ca si-ar dori sa-l intalneasca pe Liviu Varciu. “Mi-as dori o aventura cu Liviu Varciu. Este un barbat foarte atragator!”, a declarat aceasta, starnind rumoare in incapere.
Despre ce concurenta este vorba, dar si ce raspuns i-a dat Andreea Mantea, veti afla sambata, de la ora 20.30, la “Mireasa 90 60 90”, la Kanal D.

Nu ratati asadar, “Mireasa 90 60 90”, un reality-show plin de imprevizibil, prezentat de Cove, in fiecare sambata, de la ora 20.30, la Kanal D.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.