O concurenta de la “Supermodels by Catalin Botezatu” a rupt podiumul. La propriu! Colegii ei au avut o reactie rautacioasa: "Este cam plinuta!"

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 21 aug 2021, 02:35

Gafe, stres, emotie, dar si atitudine potrivita si stapanire de sine; toate acestea fac parte din viata unui supermodel.

Imprevizibilul loveste de cele mai multe ori si un supermodel trebuie sa faca fata oricarei situatii oricat de dificila sau chiar penibila ar fi ea. Acesta a fost si cazul unei concurente de la “Supermodels by Catalin Botezatu”.

Nevoiti sa pozeze deasupra unei piscine, pe un podium atipic, foarte ingust, concurentii au facut fata cu dificultate acestei defilari. “Cu siguranta, proba va fi mult mai grea pentru fete pentru ca podiumul este foarte ingust, ele sunt pe tocuri, iar Catalin l-a udat”, a spus unul dintre concurentii “Supermodels by Catalin Botezatu”.

Dan Iancu: “In mod sigur va fi si mai greu pentru fete, pentru ca ele sunt si pe tocuri si podiumul e super ingust, si mai nou l-a si udat Catalin.”

Madalina Petrean, mezina show-ului de la Kanal D, nu a fost incurajata de colegi atunci cand i-a venit randul sa pozeze pe acel catwalk. Nefacand fata presiunii, dar si ordinelor vecine cu isteria ale lui Botezatu, Madalina a rupt podiumul si a cazut in piscina; toate acestea sub privirile ironice ale colegilor.

“E calda apa? ”, a intrebat-o Gabriela, iar Dragos a continuat atacul: “ Ne-am dorit ca Madalina sa cada in piscina, sa i se dea o lectie pentru ca este cam plinuta ”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

“Mi-era foarte frica, avand in vedere ca era ingust si puteam sa cad intr-o parte

sau in alta”, a povestit Madalina.

Dragos a marturisit ca s-a dorit ca Madalina sa cada in piscine, sa i se dea o lectie pentru ca ea e cam plinuta.

Catalin Botezatu a fost ironic la adresa Madalinei:" Madalina a reusit sa rupa podiumul, desi a fost testat inainte..."