O concurenta din Brasov a impartit Juriul “KIDSing” in doua tabere. Gabriel Cotabita acuza: “Matale nu stii limba engleza!” 

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:34

Nu rata in seara asta de la 20.00 o noua editie din KIDSing, unicul show autohton dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor!

S-au incins spiritele la “ KIDSing ”! Antonia si Gabriel Cotabita au avut divergente in culise dupa ce au jurizat o concurenta din Brasov. Daca Gabriel Cotabita a taxat-o pe aceasta din urma spunandu-i ca nu cunoaste limba in care tocmai a cantat, Antonia a sustinut contrariul, atat in fata concuretei, cat si in culise.

Matale nu stii limba engleza! Si asta este o problema pe care nu stiu cum o putem trece… ”, a spus Gabriel Cotabita tinerei concurente, atragandu-si priviri dezaprobatoare din partea Antoniei.

Nu stiu de ce spune Gabi ca nu pronunta bine, eu chiar am inteles-o, dar asa e Gabi…foarte pretentios, in lumea lui! Ar fi ciudat sa fie toata lumea de acord tot timpul. Oamenii sunt diferiti, vad lucrurile diferit. Dar in cazul acesta chiar nu are dreptate ”, a spus Antonia.

Cum s-a cosumat disputa intre Antonia si Cotabita aflati urmarind astazi, 17 septembrie, de la ora 20:00, o noua editie a show-ului “KIDSing”! Spectacolul „KIDSing” continua in fiecare miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D! Show-ul „KIDSing” este un format international si unicul show

autohton dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor.

“KIDSing” aduce pe micul ecran atmosfera marilor concerte si emotia legaturilor dintre parinti si copii. Din juriul “KIDSing” fac parte Antonia, Wilmark si Gabriel Cotabiţa. Prezentatorii show-ului sunt actorul Dan Bordeianu si Theo Rose, o tanara speranta a muzicii.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.