O copiază sau nu Lavinia Pîrva pe Andreea Marin? Zâna a vorbit pentru prima oară despre soția fostului soț: ''Exista o asemenare fizica...''

Author: Ana Dinu
Zâna a vorbit pentru prima oară despre soția fostului soț
Sursa: Captură KANAL D

Deși a divorțat cu mulți ani în urmă de Ștefan Bănică, Andreea Marin a menținut tăcerea în ceea ce privește asemănarea izbitoare dintre ea și actuala parteneră a fostului soț. Zâna a vorbit pentru prima oară despre Lavinia Pîrva.

Divorțul dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică a șocat pe toată lumea la acea vreme, însă, faptul că artistul și-a refăcut viața alături de o altă femeie care îi seamănă izbitor fostei soții a creat controverse în showbiz. În tot acest timp, vedeta a păstrat tăcerea și nu a declarat nimic despre actuala soție a lui Ștefan Bănică, alături de care are o fiică, pe Violeta. Iată că a venit vremea ca prezentatoarea să rupă tăcerea și să dea cărțile pe față.

O copiază sau nu Lavinia Pîrva pe Andreea Marin? 

Zâna a vorbit pentru prima oară despre soția fostului soț: ''Exista o asemenare fizica...''

Andreea Marin a trecut prin mai multe căsnicii eșuate, însă cea care a marcat-o cel mai mult este cea cu cântărețul Ștefan Bănică, alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste, din care a rezultat rodul iubirii lor, Violeta.

După divorțul de vedetă, Bănică și-a refăcut viața alături de Lavinia Pîrva, alături de care are un băiețel. Toată lumea a rămas șocată când a văzut asemănarea izbitoare dintre Andreea Marin și actuala parteneră a fostului soț, ba chiar, s-a speculat că Lavinia o copiază pe zână atât ca stil, cât și comportamental.

Citeste si: Cum arata fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica Jr. la aproape 14 ani! Este total neasteptat ce facultate vrea sa urmeze Ana Violeta

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În tot acest timp, Andreea Marin a păstrat discreția și nu a ieșit public să vorbească despre soția fostului soț, însă, invitată în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, vedeta nu a scăpat de întrebările inconfortabile ale prezentatoarei. Într-un interviu de excepție despre carieră și viața personală, Denise Rifai a întrebat-o pe Andreea Marin: ”Este Lavinia Pîrva copia dvs fidelă?”.

Aceasta nu s-a aratat deloc iritată de întrebarea pe care moderatoarea i-a pus-o, ba chiar, a răspuns promt.

”Eu nu văd lucrul acesta, poate că există o asemnănare fizică, dar eu nu văd niciun om întreg la minte care să caute un alt partener numai pentru că seamănă sau nu cu cel anterior, nu cred în asta, poate să fie doar o potrivire. Nici gând ca partenerul meu de la acea vreme să semene cu fostul meu soț, adică, eu nu am văzut deloc vreo asemănare.

Astăzi, hai, să revenim la momentul prezent, la realitate, eu consider că fiecare dintre noi este foarte bine cu fiecare dintre noi, și fiecare este exact acolo unde îi este locul, și cu cine îi este dat să fie.”, a dezvăluit Andreea Marin.

Citeste si: Andreea Marin, invitată în această seară, de la ora 22:30, în prima ediție a noului sezon al emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.