O crima infioratoare zguduie Iasiul. Un tanar student este dat in urmarire nationala!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 00:58

Este acuzat ca si-ar fi ucis cu sange rece unul dintre colegii de camera si ca l-ar fi ranit grav pe un al doilea.

candalul, incheiat cu un incendiu in camera de camin, ar fi pornit de la bani. Imaginea din camera din camin i-a facut pe toti sa incremeasca: Victor si Casian, colegi de camera si studenti in primul an, zaceau incostienti; in jurul lor, prin fum, se mai vedea doar sange.

Salvatorii l-au dus pe Casian direct in sala de operatie. Pe prietenul si colegul sau, un tanar de 19 ani din Republica Moldova, l-au resuscitat aproape o ora, dar n-au reusit sa-l intoarca din morti.

Cruzimea cu care amandoi au fost loviti cu un cutit, apoi incuiati in camera arzand, ii socheaza pana si pe anchetatori.

Administratorul caminului n-a vazut si n-a auzit. Studentii, in schimb, spun ca din camera 49 s-a auzit in aceasta dimineata, scandal. Ceea ce parea o cearta banala in camin, era de fapt inceputul unui macel: pare de necrezut, dar suspectat de crima ingrozitoare este tot un student- Aurelian Giosan, coleg de camera cu Victor si Casian este dat, acum, in urmarire nationala!



Vestea groaznica s-a raspandit rapid printre parintii care
isi stiau copiii in siguranta, la caminul din Iasi. In timp ce ei rasuflau usurati, la spital, ajungeau intr-un suflet de la Neamt rudele tanarului ranit.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

E greu de spus ce s-a intamplat in camera de camin: exista insa zvonuri cum ca de la bani ar fi pornit scandalul.
Deocamdate, detaliile sunt tinute secret de anchetatori.

Acasa la presupusul agresor, in Roman, nimeni nu raspunde. Vecinii lui indraznesc sa vorbeasca doar pe la colturi- se tem ca nu cumva baiatul proaspat student sa o ia pe urma tatalui, condamnat in trecut pentru acte de violenta.

Ca sa dea de urma celui care si-ar fi injunghiat colegii de camera, politistii au organizat filtre in tot orasul si l-au dat pe suspect in consemn la frontiera.

Daca il recunoasteti, sunati de urgenta la 112!