„O crimă”. Motivul pentru care o femeie și-a împușcat copilul și apoi și-a luat viața

Author: Lavinia Medrea

Motivul pentru care o femeie și-a împușcat copilul și apoi și-a luat viața

Sursa: Facebook Krystal Cascetta/PixaBay - colaj Kanal D

Un renumit doctor oncolog din New York a decis să recurgă la un gest șocant în privința vieții sale și a copilului ei.

Krystal Cascetta, care era doctor oncolog la Spitalul Mount Sinai, și-a împușcat bebelușul după care și-a pus capăt zilelor în locuința lor din Somers, un oraș situat la aproximativ 80 de kilometri de New York.

Motivul pentru care o femeie și-a împușcat copilul și apoi și-a luat viața

Nu se știe, deocamdată, ce vârstă avea copilul medicului și nici poliția nu a avut permisiunea să dea prea multe detalii legate de acest caz. Steven Nevel, polițist, a spus: 

„Știm, 100%, fără îndoială, că a fost o crimă-sinucidere”.

Citește și: Motivul incredibil pentru care tânăra de 18 ani din Mangalia i-ar fi luat viața prietenei sale! Își înșela iubitul și s-ar fi săturat să mintă pentru ea!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Steven Nevel a mai spus că apelul la numărul de urgență a fost făcut de cineva din interiorul casei în care a avut loc tragedia și care, atunci când a auzit

prima împușcătură, s-a dus la camera copilului pentru a-l verifica. După ce a auzit a doua împușcătură, persoana neidentificată a spart ușa camerei, care era încuiată, și i-a găsit pe mamă și pe copil decedați. 

Krystal Cascetta a salvat vieți de-a lungul carierei sale

Gestul la care a recurs femeia a fost neașteptat. Avea o carieră strălucită și era iubită de foarte mulți oameni.

Conform site-ului Mount Sinai, Krystal Cascetta a salvat multe persoane de cancere de sân, cancere osoase, cancere ginecologice și cancere gastrointestinale. Doctora a lucrat la Mount Sinai Queens Infusion Center, un centru de tratament pentru cancer și afecțiuni ale sângelui, și a fost și profesor asistent la secția de hematologie și oncologie de la Școala de Medicină Icahn de la Mount Sinai, relatează NBC News.

Citește și: „Au desfigurat-o ca să fie recunoscută cât mai greu”. Întorsătură în cazul crimei de la Mangalia! Cine ar fi fost complicele tinerei de 18 ani care i-a luat viața prietenei sale

Femeia a absolvit Albany Medical College, unde a fost inclusă într-o societate de onoare „pentru că a demonstrat excelență în îngrijirea clinică umanistă, leadership, compasiune și devotament pentru serviciu”, conform Mount Sinai.

Pe lângă asta, din 2022, a studiat pentru un master în administrarea sănătății la Universitatea Cornell.