O crima socanta zguduie tara. Cadavrul unui barbat influent a fost descoperit in portbagajul unei masini abandonate

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:09

Zeci de politisti si procurori incearca sa dezlege itele acestui caz macabru.

O prima ipoteza pe care o verifica oamenii legii este ca ar fi vorba de un cetatean sirian executat in stil mafiot de cei carora le datora bani. Atentie, imaginile si informatiile urmatoare va pot afecta emotional.

Anchetatorii incep sa puna cap la cap piesele odiosului puzzele. Medicii legisti au avut misiunea grea de a stabili cui apartine cadavrul aflat in stare de putrefactie care a zacut luni bune in portabagajul masinii abandonate.

Ar putea fi vorba despre Haj Salem Moustafa, un cetatean sirian, in varsta de 53 de ani, administratorul unui important lant hotelier din

Olimp. Barbatul ar fi acelasi pe care il cautau in toata tara politistii, dupa ce familia l-a dat disparut la sfarsitul anului trecut. Era casatorit cu o romanca si avea si un copil.

Apropiatii sirianului sustin ca barbatul se schimbase de ceva vreme si se ingropase in datorii, atat in Romania cat si in Siria. El cazuse in patima jocurilor la cazino si luase bani de la camatari.

La inceputul anului, patronul lantului hotelier la care lucra Moustafa a anuntat politia de disparitia acestuia si a masinii inmatriculate in Constanta, in care avea sa fie descoperit cadavrul acestuia. Cunoscutii cred ca barbatul si-a gasit sfarsitul in mainile camatarilor.

Descoperirea macabra fost facuta miercuri seara de o echipa de muncitori de la Drumuri care isi faceau de lucru la doi pasi de masina in portabagajul careia zacea cadavrul, inghesuit in geamantan. 

Disperati de mirosul cadaveric, muncitorii au anuntat autoritatile, nu de alta, dar autoturismul era parcat chiar vizavi de sectia 9 de Politie. Politistii au inmarmurit cand au vazut despre ce este vorba.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Trupul barbatului, imbracat in costum si cu pantofi in picioare, aflat  intr-o stare avansata de putrefactie, era asezat in asa fel incat sa incapa in geanta.

In interiorul acelui geamantan a fost gasit cadavrul unui barbat. In cartier, lumea e socata si nimeni nu isi aduce aminte de cand era masina parcata pe marginea strazii.

##VIDEO135980##

Masina care a adapostit cadavrul a fost ridicata de catre anchetatori iar  trupul neinsufletit al barbatului a fost dus la Institutul de Medicina Legala. Oamenii legii au mai descoperit in autoturism si cateva mii de euro insa niciun document sau vreun indiciu care sa ii ajute in ancheta.

Probe importante in ancheta sunt si imaginile suprinse de camerele de supraveghere  amplasate  in zona in care a fost gasita masina.

Vineri, anchetatorii ar trebui sa stabilesca din ce cauze a murit barbatul si cand s-a produs oribila crima. Dupa finalizarea autopsiei trupul neinsufletit urmeaza sa fie ridicat de familie, de la Institutul de Medicina Legala din Bucuresti.