O cunoscuta cantareata a slabit 26 de kilograme! Aceasta a ajuns sa poarte masura 38! Vezi cat de sexy arata vedeta in prezent si la ce metoda de slabit a apelat

Editor: Bogdan Mihai Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:20

Invitata in platoul "Teo Show", misterioasa cantareata si-a etalat noua silueta care a socat pe toata lumea.

Cea care a eclipsat toate femeile este Nicoleta Voica. Aceasta a marturisit ca a apelat la metoda micsorarii stomacului, care se pare ca a dat roade ca si in cazul lui Teo.

"Vreau sa va spun ca ma simt ca la 19 ani! Dupa felul in care gandesc ar trebui sa vina politia!", a spus Nicoleta Voica.

Cantareata a povestit cum a reusit sa ia decizia de a face operatia miraculoasa.

Aceasta a marturisit ca au ajutat-o sfaturile si Teo, care a indrumat-o spre aceeasi clinica la care s-a operat si ea.

"As mai face-o de o suta de ori! Regret ca nu am facut-o mai devreme! Doamnelor, daca doriti sa va operati, nu te mai gandi la frumusete, ganditi-va la sanatate! Nu mai am tensiune, doamnelor! Eu care umblam cu tensiometrul si il aveam aici! Saptamana asta am implinit masura 36 la haine! Am scazut un numar la picior! Si am inteles ca o sa mai slabesc! Mi-e frica sa nu slabesc prea mult!", a subliniat Nicoleta.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

In cele din urma, Teo a atins un punct sensibil al Nicoletei, intreband-o daca si-ar dori sa gaseasca un barbat potrivit, daca tot are o silueta de invidiat. Cantareata a marturisit ca i-ar placea sa intalneasca pe cineva, insa pentru acest lucru ar ajuta-o un casting.

##VIDEO164654##

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.