O cunoscută make-up artistă din România s-a stins din viață la vârsta de 34 de ani. Mesajul dureros transmis înainte de a părăsi această lume: „Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 11 iun 2024, 15:41

Anca Molnar a fost răpusă de cancer

Sursa: Facebook: Molnar Anca Anca

Anca Molnar, considerată make-up artistul vedetelor, s-a stins din viață la vârsta de 34 de ani. Tânăra a lăsat un mesaj de adio emoționant!

Anca Molnar a pierdut lupta cu cancerul, lăsând în urmă o familie devastată de durere. Cei dragi se pregătesc acum să o conducă pe ultimul drum. Pe rețelele sociale, mesajele de adio curg neîncetat, exprimând durerea și regretul prietenilor și familiei care o vor păstra mereu în amintire.

Cunoscuta make-up artistă a lăsat un mesaj de adio

Anca Molnar a dus o luptă grea și dureroasă împotriva cancerului, o perioadă dificilă nu doar pentru ea, ci și pentru toți cei care i-au fost alături, notează spynews.ro. Cei dragi au

rămas puternici și devotați, susținând-o neîncetat în fiecare moment al acestui drum chinuitor.

Citește și: Bogdan avea doar 22 de ani când a murit carbonizat, după ce a intrat cu mașina într-o cisternă încărcată cu benzină. Imagini emoționante de la înmormântarea polițistului

Make-up artista era cunoscută pentru povestea sa de viață plină de încercări, iar prietenii și familia au fost alături de ea în cele mai dificile clipe.

După trecerea sa la cele sfinte, un mesaj de adio emoționant a fost postat pe profilul ei de socializare, lăsând pe toți cei care o cunoșteau profund impresionați și îndurerați.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

”Am venit, am trăit frumos și am plecat spre o altă lume. Am luptat cum am știut mai bine și cu toate puterile mele...

Până la ultima picătură de SPERANȚĂ. Vă las în suflet mulțumirea pentru cât de frumoasă mi-a fost viața și zâmbetul meu sa va rămână mărturie că am trăit-o din plin. Mi-am dorit de atâtea ori sa iau telefonul în mână pentru ultima dată și sa va las un ultim îndemn: trăiți frumos și trăiți din plin! Eu, Anca Molnar am plecat...Acasă. Dar de acolo, voi continua sa va veghez mereu! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele.
Din când în când, am sa va fac cu ochiul!”
,
 a fost mesajul postat pe profilul Ancăi Molnar și preluat de sursa menționată anterior.

Anca va fi înmormântată joi, 13 iunie

Claudiu Molnar, soțul Ancăi, se pregătește să-și ia rămas bun de la iubita sa soție. El i-a fost alături neîncetat până în ultimele momente, când Anca și-a pierdut viața. Copleșit de durere, Claudiu a postat pe rețelele de socializare un mesaj profund și emoționant, care a atins inimile tuturor celor care l-au citit.

Citește și: Mărturiile pline de durere ale părinților tinerilor uciși în stațiunea 2 Mai: „Noi acum nu mai avem o viață.” Ce reacție au avut aceștia când l-au văzut pe Vlad Pascu în sala de judecată

Soțul Ancăi Molnar a anunțat că toți cei care doresc să-și ia rămas bun și să fie alături familiei o pot face la priveghiul care va avea loc la casa mortuară Angels, situată în Calea Lugojului, începând de astăzi de la ora 18. 

”Cu durere în suflet, vă aducem la cunoștință că astăzi, 11 iunie, Anca Molnar a plecat în ceruri. Cine dorește să își ia rămas bun și să îi fie alături familiei, poate veni la priveghi la casa mortuara Angels, situata în Calea Lugojului (fost restaurant Trafic) începând de astăzi cu orele 18.  Înmormântare va avea loc joi la Cimitirul din Ronat, situat pe strada Locotenent Ovidiu Bâlea la o ora pe care o vom anunță ulterior”, a transmis soțul Ancăi Molnar, pe Facebook.