Incident pe aeroportul Otopeni! O cursă aviatică TAROM a fost anulată de urgență după ce o pasăre a intrat într-un motor

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 05 aug 2022, 18:00

Zborul unui avion a fost anulat de urgență astăzi, la Aeroportul Henri Coandă

Sursa: PixaBay

Pilotul unui avion care trebuia să decoleze astăzi de pe Aeroportul Henri Coandă din București a anulat de urgență cursa.

Pilotul unui avion care trebuia să decoleze astăzi de pe Aeroportul Henri Coandă din București a anulat de urgență cursa, după ce a avut loc un incident.

O cursă aviatică TAROM a fost anulată de urgență! Care a fost motivul

Este vorba despre un avion implicat într-o cursă TAROM, care ar fi trebuit să zboare spre Cluj-Napoca.

Atunci când avionul a trebuit să decoleze, o pasăre a ajuns într-unul dintre motoare, moment în care pilotul a anunțat de urgență turnul de control. La momentul acela, nu existau pasageri în avion.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Cine sunt cele 8 persoane care au murit în accidentul aviatic de lângă Milano. Milionarul Dan Petrescu și familia lui se numără printre victime

Aeronava și-a anulat decolarea și a fost dus la reparații pentru medierea problemei. La locul incidentului au ajuns echipaje de pompieri care ar fi urmat să intervină în caz că ar fi fost necesar.

Citeste si: ACCIDENT AVIATIC în România: Un avion s-a PRĂBUȘIT lângă București! Sunt mai multe victime

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.