O decizie istorica ar putea schimba destinele romilor de pretutindeni: alegerile din Statele Unite! Iata ce spune Dorin Cioaba, regele international al romilor

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 05:50

Are cravata cu steagul Statelor Unite si palarie ca a lui JR din Dallas.Dupa Coreea si India, Dorin Cioaba traieste visul american!

In Tara Tuturor Posibilitatilor, nimic nu i-ar fi prea greu! Deocamdata insa presedintele international al romilor e DOAR CU GANDUL peste Ocean! Cum de-a ajuns acolo??

Guvernele au responsabilitatea de a se asigura ca minoritatile au tot ce le trebuie ca sa fie membri productivi si responsabili ai societatii.

De cand cu declaratia candidatei la presedintia Statelor Unite, Dorin Cioaba a prins aripi...

Crede cu tarie ca Hillary Clinton va aduce schimbarea in comunitate, asa ca in plin razboi pentru fotoliul celei mai puternice natii din lume, e hotarat sa incline balanta!

O lume intreaga are ochii atintiti spre America: candidata la investitura democrata, Hillary Clinton, si-a consolidat pozitia de favorita, iar Dorin Cioaba... de principal sustinator. Regele romilor vrea ca zilele acestea sa ii trimita favoritei sale o scrisoare de sustinere: nu va apela la un profesor de engleza, ci o va redacta personal in limba pe care o stie deja din filme!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.