O distractie de cateva minute i-a mutilat pe viata din cauza petardelor

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:13

Doi copii si un tanar au ajuns in stare grava la spital dupa ce bucati din petarde artizanale li s-au infipt in ochi. Vederea a doi dintre ei a fost compromisa.

A iesit cu prietenii afara in noaptea de Revelion si in doar cateva minute distractia s-a transformat intr-o tragedie.
Medicii din Ploiesti i-au ingrijit rana, iar azi dimineata au decis ca cel mai bine e sa ajunga in Capitala. Nu la fel de norocosi sunt ceilalti doi pacienti raniti tot cu petarde.

Cu toate ca astfel de materiale pirotehnice sunt interzise prin lege, in noaptea de Revelion, acestea au fost folosite in voie, in aproape intreaga tara.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru chirurgii de la Spitalul de Urgente Oftalomologice anul 2000 ramane cel mai negru. Atunci 40 de oameni si-au pierdut vederea din cauza artificiilor si petardelor aprinse in noaptea de Anul Nou.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.