O doctoriță de 58 de ani a decedat în timp ce era de gardă. Colegii acesteia au încercat să o salveze

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 07 feb 2024, 00:30

O doctoriță de 58 de ani a decedat în timp ce era de gardă

Sursa: PixaBay/Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Sfanta Maria Iasi

O cunoscută doctoriță de la Maternitatea "Cuza Vodă" din Iaşi a decedat în timp ce era de gardă.

Dr. Carmina Schaas, medic la Maternitatea "Cuza Vodă din Iaşi şi asistent universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Grigore T. Popa" Iași a decedat după ce a suferit un infarct.

Citește și: Un adolescent de 19 ani a fost spulberat de o mașină pe DN1. Corpul tânărului a fost aruncat la zeci de metri

O doctoriță de 58 de ani a decedat în timp ce era de gardă

O cunoscută doctoriță de la Maternitatea "Cuza Vodă" din Iaşi a decedat în noaptea de vineri spre sâmbătă, în timp ce era de gardă la spitalul în care lucra. Aceasta a început să se simtă rău și s-ar fi prăbușit în fața colegilor săi. Dr. Carmina Schaas a fost resuscitată timp de o oră, dar nu a răspuns manevrelor.

Medicii au constatat decesul femeii în vârstă de 58 de ani.

Aceasta era medic primar obstetrică-ginecologie la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași, dar lucra  şi ca asistent universitar doctor Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași. Colegii acesteia au spus că nu știau de existența unor posibile probleme de sănătate pe care doctorița le-ar fi avut.  

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Colectivul din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii «Sfânta Maria» Iaşi este alături de Călin Schaas în aceste momente grele prilejuite de pierderea fulgerătoare a soţiei, Dr. Carmina Schaas, un medic şi un om deosebit! Dumnezeu să o odihnească în pace! Condoleanţe familiei îndoliate!”, au transmis reprezentanții Spitalului pentru Copii „Sf. Maria” din Iași. 

Citește și: Cum arată jeleul cu care s-a sufocat eleva în vârstă de 14 ani. Se găsește la orice magazin și este extrem de ieftin

Aceasta a adus pe lume sute de suflete

După anunțul decesului acesteia, sute de mesaje de condoleanțe au început să apară pe rețelele de socializare. Majoritatea mesajelor au venit din partea mămicilor ce au avut norocul să o întâlnească pe doctoriță și să aibă micuții născuți cu ajutorul acesteia.

Un medic excepțional, m-a ajutat sa-mi aduc pe lume primul meu copil (având probleme pe sarcina). A avut grija să nu pierd sarcina, deși era să pățesc acest lucru de două ori. Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, scrie o mămică, potrivit adevarul.ro

Sursa: jurnalul.ro

 

 

Taguri: