"O dragoste", serialul care redă povestea reală a uneia dintre cele mai puternice familii din Turcia, din 19 februarie, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 feb 2024, 11:52

Tradiție și modernism, iubire și trădare, sunt doar câteva dintre ingredientele acestei producții care a generat numeroase dezbateri în rândul fanilor

"O dragoste" este serialul care va impresiona publicul din România, fiind o poveste aparte în care fiecare telespectator se va regăși în mod natural. Scenariul este adaptat după o poveste reală de către două dintre cele mai strălucite scenariste ale Turciei, Melis Civelek și Zeynep Gur, cele care au semnat și povestea serialului fenomen "Prețul fericirii".

Tradiție și modernism, iubire și trădare, sunt doar câteva dintre ingredientele noului serial "O dragoste"

O pacientă a celebrei psihiatre Gulseren Budayincioglu, o tânără dintr-una dintre cele mai puternice familii din Turcia, al cărei nume a rămas confidențial, este sursa de inspirație pentru personajul Doga, interpretată magistral de frumoasa Sıla Türkoğlu. Producția spune povestea unei tinere dintr-o familie modernă care, în ciuda opoziției familiei sale, se căsătorește cu un tânăr dintr-o familie conservatoare, ceea ce dă naștere unor situații și provocări greu de gestionat.

Serialul "O dragoste" pune accent pe legăturile indestructibile de familie și toleranță ce au ca liant iubirea cea mai pură.

Producția a fost filmată în Istanbul și reunește o distribuție de excepție, multe dintre numele de pe afiș fiind deja cunoscute publicului din România, printre care frumoasa Evrim Alasya, cunoscută cu rolurile din serialele "Suleyman magnificul", Gunes" sau "Destăinuiri", chipesul actor Barış Kılıç din "Prețul fericirii" sau pe Mujde Uzman cea care a încântat telespectatorii cu rolul Nazli în serialul "În bătaia inimii".

Celebrele actrițe Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman și Aliye Uzunatağan au oferit câteva argumente (în cadrul unui show difuzat de Bloomberg HT) pentru care povestea îi va impresiona cu siguranță pe telespectatorii din România.

„Când am primit scenariul mi-am dorit să fiu parte din această producție. Am fost extrem de entuziasmată. Spune două povești la extreme, dar sunt convinsă că oamenii vor înțelege mesajul pe care vrem să îl transmitem și vor iubi personajele", a declarat Sıla Türkoğlu, cea care dă viață personajului Doga.

Citește și: La ce oră și în ce zile va fi difuzat serialul turcesc „O poveste”, la Kanal D

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„<O dragoste> este o producție atât de dulce și realistă. Sunt în această industrie de 20 de ani și mi-am dorit să fiu parte dintr-un proiect ce are în spate o poveste reală, nu ficțiune. Este prima dată când sunt conectată la a astfel de poveste reală care spune că oamenii se pot transforma. Se pot schimba, că nimeni nu este perfect. În interiorul nostru pot conviețui și un înger și un demon care învață să traiască împreună", a subliniat actrița Müjde Uzman, personajul Alev Arslan din serial.

" Este o poveste foarte emoționantă. Eu sunt un copil al anilor '80, am experimentat marginalizarea foarte profund atunci. Serialul expune probleme reale ale fiecăruia dintre noi, vorbește despre acceptare, confruntare și m-am regăsit în povestea această. Personajulpe care îl interpretez, Kıvılcım Arslan, mama frumoasei Doga, este o femeie puternică, sigură pe ea, însă singură în esență. Dar învață că oricât ai fi de puternic, viață te poate contrazice și se șlefuiește și evoluează într-un mod surprinzător", a spus actrița Evrim Alasya.

Citește și: Serialul “O dragoste” va avea premiera pe 19 februarie, de la 20:00, la Kanal D!

Succesul acestui scenariu este realismul sau. Fiecare ar trebui să trăiască după propriile obiceiuri, tradiții și credințe și ar trebui să ne respectăm unul pe celălalt. De aceea acest seria, care este o veritabilă oglindă a societății, este atât de iubit. Prezintă două familii, una conservatoare, altă laică, care se intersectează", a adăugat Aliye Uzunatağan, bunica Sönmez în serialul "O dragoste".

Nu ratați, începând de luni, 19 februarie, de luni până vineri, de la ora 20:00, o nouă poveste extraordinară despre puterea iubirii și lupta între generații – “O dragoste”, la Kanal D.