O dubă a intrat în două terase: 6 persoane, rănite. Unde s-a petrecut accidentul

Autor: Alina Petre
Actualizat: 26 mai 2023, 03:00

O camionetă a lovit zona teraselor

Un accident îngrozitor s-a produs, vineri, în Bruxelles. O camionetă a lovit vineri terasa unei cafenele.

O camionetă a lovit vineri două terase din centrul capitalei belgiene, Bruxelles. În urma accidentului, şase persoane au fost rănite.

Incidentul a avut loc în jurul orei 13, în centrul istoric din Bruxelles. După impact șoferul a fugit de la locul accidentului.

Citeste si: Cine sunt cei doi tineri care au murit împreună cu fetițele lor de 6 și 11 ani în accidentul din Frumușani

O camionetă a intrat intenționat în două terase

Din primele informații, se pare că șoferul camionetei a intrat intenționat în zona teraselor.

''Puţin înainte de ora 13.00, o camionetă a intrat pe o terasă de pe strada Saint-Michel'', în centrul istoric al oraşului, zonă extrem de frecventată, iar ''şoferul a fugit cu vehiculul său'' după coliziune, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliţiei din Bruxelles-Capitale, potrivit Agerpres.

''Serviciile de urgenţă s-au deplasat foarte rapid la locul incidentului, au existat şase răniţi uşor care au primit îngrijiri pe loc'', în timp ce camioneta a fost găsită la puţin timp după aceea.

Poliția a pornit în căutarea șoferului inclusiv cu un elicopter, iar după aproximativ o oră, camioneta a fost găsită, șoferul încă nu a fost prins.

Pe teresa respectivă se aflau turişti, angajaţi ai primăriei şi locuitori din Belgia în trecere prin capitală, a remarcat primarul oraşului Bruxelles, Philippe Close, citat de cotidianul belgian Le Soir.

Motivația suspectului nu este încă cunoscută și autoritățile merg pe mai multe piste.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Chiar dacă faptele sugerează un atac, pentru moment nu este încă sigur că ar fi vorba de intenție.

Ar putea fi vorba în continuare de un accident”, a declarat Procuratura.

Poliţia a lansat o anchetă pentru clarificarea circumstanţelor acestui incident.

Accident în Călărași: 6 oameni au murit, printre care 2 copii

Un  cumplit accident de circulație  a avut loc, joi seara, pe DN4 în comuna Frumușani, în Călărași. În urma impactului cinci oameni au murit, printre care 2 copii.

Vali și Diana sunt cei doi tineri care au murit alături de cele două fetițe ale lor în urma accidentului din Frumușani.

Cei doi, un bărbat de 44 de ani și soția lui, de 27 de ani, dar și pe fetițele lor în vârstă de 6 și 11 ani și-au pierdut viața, după ce două mașini s-au ciocnit frontal pe DN4.

Mașina în care se afla familia circula cu mare viteză, acul vitezometrului arămas blocat la 220 km/h.

Date cu privire la cauza producerii accidentului s-a schimbat după cercetările făcute de oamenii legii la fața locului. Se pare că vinovat pentru tragedie este chiar Vali, tatăl fetiței care rula cu mare viteză. 

Celalalt șofer a efectuat manevra de schimbare a direcței de mers spre stânga, deoarece voia să între pe o stradă adiacentă, din cauza vitezei mari cu care rula Vali acesta nu l-a observat la timp și nu a mai putut evita tragedia.

Șoferul din cealaltă mașină a ajuns în stare gravă la spital și a murit vineri dimineața.

Citeste si: O fată de trei ani s-a trezit în timp ce era înmormântată. Aceasta a început să miște în coșciugul în care se afla