O dubla crima socanta, comisa de un roman, a socat Italia. Barbatul si-a omorat cu sange rece sotia si nou-nascutul

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:31

Barbatul locuia impreuna cu sotia lui in regiunea Campania, din sudul Italiei, o zona in care isi au casa mai multe familii de straini.

Joi, vecinii au auzit certuri si strigate puternice din casa celor doi soti. Alarmati de zgomote, dar si de un fum puternic ce iesea din casa, acestia au anuntat imediat politia. Odata ajunsi la fata locului, carabinierii dar si jurnalistii din peninsula au descoperit imagini de cosmar.

Toti cei trei membri ai familiei erau morti. Politistii au gasit cadavrele in camere diferite: sotia si fetita nou-nascuta se aflau dormitor iar trupurile lor fusesera incendiate.

In baie, carabinierii l-au gasit pe barbat, un tanar de 29 de ani, care parea sa se fi sinucis.

Politistii italieni continua cercetarile in acest caz infiorator, dar ipotezele pe care le au pana acum, il fac vinovat pe sotul femeii. Se pare ca cei doi s-ar fi certat, iar de la vorbe pana la fapte a mai fost doar un pas. Cuprins de nebunie, tanarul pare sa fi dat foc sotiei si fetitei, apoi s-ar fi sinucis.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Intreaga comunitate din zona in care locuiau cei doi este de-a dreptul socata. Familia era cunoscuta ca fiind linistita si niciodata nu au existat semne care sa le dea de gandit vecinilor ca nu s-ar intelege. Carabinierii continua cercetarile in acest caz si incearca sa refaca firul tragediei.  Se contureaza insa tot mai mult ipoteza unei duble crime, urmata de sinucidere.