O durea burta atat de tare incat nu mai putea sa mearga, asa ca s-a dus la urgenta, foarte speriata. Cand medicii i-au spus ce are in interior a incremenit! Iubitul ei a inceput sa planga!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:50

O femeie din Statele Unite a avut parte de o intamplare ciudata, care a avut totusi un final fericit si care i-a schimbat viata pentru totdeauna.

Totul a inceput in momentul in care a observat ca, de cateva zile, avea dureri usoare in zona stomacului. Initial nu le-a dat importanta, insa intensitatea acestora crestea din ce in ce mai tare, devenind in cele din urma greu de suportat.

In cele din urma a fst nevoita sa mearga la un control medical, pentru a vedea ce se petrece. Dupa o serie de analize si controale, doctorii i-au dat o veste la care nu se astepta: era insarcinata si urma sa nasca.

Totul era cu atat mai ciudat cu cat Emily Sanders nu avea burta, nu crescuse in greutate, ba chiar slabise, si avea in continuare si menstruatie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Atat tanara, cat si logodnicul ei au fost surprinsi, dar fericiti; se pare ca a suferit de o sarcina

fantoma, fara semne. In cele din urma Emily a nascut o fetita sanatoasa.

 

Taguri: