„O durere care a căzut ca un trăsnet”. Alina și-a condus pe ultimul drum logodnicul, la câteva zile de când și-a îngropat fiul, ambii înecați în râul Mureș

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 11 mai 2023, 12:19

Alina, fiul ei cel mare și Eduard s-au urcat în barcă, pe râul Mureș, împreună cu alte opt persoane

Sursa: Facebook

Alina, una dintre supraviețuitorii tragediei de pe râul Mureș, și-a condus logodnicul pe ultimul drum, cu doar câteva săptămâni înainte de nuntă. În urmă cu o săptămână, și-a îngropat fiul de doar trei ani.

Eduard, logodnicul Alinei, a fost condus pe ultimul drum, la aproximativ două săptămâni de când s-a înecat în râul Mureș. Acesta era tatăl vitreg al copilului Alinei, de doar trei ani, înmormântat săptămâna trecută.

Alina și-a condus pe ultimul drum logodnicul înecat în râul Mureș

Durere fără margini pentru Alina, după ce, în aceeași zi, și-a pierdut logodnicul și unul dintre copii.

Cei doi aveau împreună un copil de doar câteva luni și urmau să se căsătorească în luna iunie.

Alina, fiul ei cel mare și Eduard s-au urcat în barcă, pe râul Mureș, împreună cu alte opt persoane, deși barca era doar pentru patru persoane. Din cauza faptului că barcagiul era beat și nu avea nici drept de a conduce barca și din cauza faptului că nimeni nu purta veste de salvare, iar apa era învolburată, barca s-a răsturnat la aproximativ trei metri de când a plecat de la mal.

Joi, 4 mai, Alina și-a condus pe ultimul drum fiul, iar, la o săptămână distanță, și-a înmormântat logodnicul. Înmormântarea a avut loc ieri, 10 mai, iar câteva informații au fost oferite de către patroana unei terase din Periam Port, locul în care voiau să ajungă cele trei familii.

Citește și: „Ai plecat definitiv într-un loc fără de întoarcere”. Alina, femeia care și-a pierdut logodnicul și copilul în Mureș, își strigă durerea. Mesajul cutremurător postat de aceasta

Conform acesteia, Eduard a fost înmormântat ieri, 10 mai, la Semlac. La ora 13:00, Andrei, cumnatul lui Eduard, a fost și el condus pe ultimul drum. Astăzi, 11 mai, urmează că trupul lui Robert, băiețelul de 11 ani, găsit în Ungaria, să ajungă acasă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maria încă este căutată

Maria este singura persoană care a rămas negăsită de când barca s-a răsturnat pe data de 30 aprilie. Familia o așteaptă acasă, pentru a putea să o înmormânteze așa cum se cuvine.

Să ne rugăm la Dumnezeu să dea putere familiilor îndoliate. O durere care a căzut ca un trăsnet pe familiile tinere.

Toți, atât de tineri... Familii care acum porneau în viață. Nu pot să povestesc, să spun nimic, decât că e o tragedie...

Mă uit la Mureș, cât de liniștit e acum, și ce-a fost în acea duminică... S-au dus deja zece zile. Dumnezeu să le dea putere, să treacă peste necazul așezat deasupra lor”, a transmis patroana localului, în mediul online.

Citește și: „Ați fost și încă sunteți viața mea! Dumnezeu să vă aibă în brațele lui!”. Cine este Eduard, bărbatul care a pierit înecat în Mureș, împreună cu fiul lui

Barcagiul, care se afla în stare de ebrietate, avea barca neînmatriculată și nici nu avea dreptul de a o conduce. Acesta este cercetat în libertate pentru ucidere din culpă.