Cum a reusit o elevă să păcălească cu 40.000 de euro un bărbat cu 30 de ani mai învârstă decât ea. El muncea în Finlanda când a cunoscut-o pe Facebook și a crezut că este iubirea vieții lui

Author: Ana Dinu
Actualizat: 04 aug 2021, 15:28
Bărbat înselat cu 40.000 de euro

O elevă l-a păcălit cu 40.000 de euro pe un bărbat din Vaslui, mai învârsta cu 30 de ani de cât ea. El era la muncă în Finlanda când a cunoscut-o pe fată pe Facebook.

Un bărbat de 51 de ani, din Vaslui, și-a cunoscut iubirea vieții pe internet, pe când lucra în Finlanda. Tânăra, care încă era elevă, l-a păcălit cu 40.000 de euro. 

Un bărbat de 51 de ani a fost păcălit cu 40.000 de euro de o elevă

Întâmplarea a avut loc în urmă cu cinci ani, când Constantin Popa a plecat la muncă în Finlanda. În timp ce muncea în străinătatea a cunoscut o tânără pe rețelele de socializare.

S-a îndrăgosit de fata cu 30 de ani mai tânără, considerând că tânăra este iubirea vieții lui. Deși dinferența de vârsta era considerabilă, ea fiind încă elevă. Timp de trei ani a ajutat-o cu bani, a povestit bărbatul.

La un momentdat, a venit în țară pentru a fi alături de ea. Atunci a constatat că a fost, de fapt, păcălit. Peste 40.000 de euro ar fi cheltuit bărbatul cu ea.

Însă, acesta a specificat în plângerea la Poliție că i-a oferit 10.000 de euro, pentru că atât a putut dovedi că banii au intrat în posesia tinerei din Buda.

 “Îmi doresc să știu dacă plângerea mea (făcută în urmă cu doi ani) a fost sau nu luată în seamă și dacă se va face sau nu ceva”, spune bărbatul.

Citeste si: Ce s-a intamplat, de fapt, in accidentul în care șase muncitori au fost îngropați de vii sub pământ, în București. Doi dintre ei au murit, în timp ce patru sunt în stare stabilă

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Tânăra în vârsta de 15 ani, la acea vreme, pe nume Cerasela Claudia, este fata pe care Constantin Popa a cunoscut-o pe Facebook, în 2015. Însă, bărbatul de 51 de ani a realizat după câțiva ani ca a luat parte la o înșelăciune, iar victima a fost chiar el. Acesta a depus mai multe plângeri împotriva fetei, dar nu a primit niciun răspuns.

“După ce, în 2018, am făcut plângere pentru înșelăciune, am povestit ce s-a întâmplat si am indicat și martori, nimic nu s-a mai întâmplat.

Mi-am angajat și avocat, dar degeaba. Aș vrea să știu doar dacă plângerea mea a fost luată în serios de către cineva sau nu”, spune Constantin Popa.

Bărbatul din Vaslui a povestit cum a ajuns să se îndrăgostească de tânăra cu 30 de ani mai mică decât el.

“Am cunoscut-o pe Cerasela Claudia, o tânără din localitatea Buda, comuna Osești, în 2015.

Pe atunci era elevă în Negrești. Am ajutat-o să facă școala. În clasa a 12-a i-am dat bani și să facă meditații și să se pregătească de Bacalaureat. Sau așa îmi spunea ea dar, oricum, examenul nu l-a luat. Am venit apoi în țară să mă văd cu ea, dar nu am găsit-o acasă. Era plecată la mare. Am venit și a doua oară să o iau cu mine în Finlanda, dar nici atunci nu am găsit-o”, a
povestit Constantin Popa.

Paguba totală la care a ajuns bărbatul a fost în valoare de 40.000 de euro.

Citeste si: E bine să bem cafea sau bere pe caniculă? Ce spun medicii