O elevă de 13 ani din Pitești a încercat să își otrăvească o colegă din cauza unei rivalități amoroase. Aceasta a turnat câteva lucruri în sticla de suc

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 14 oct 2023, 00:50

entru ca eleva să își poată duce planul la final, i-a turnat rivalei sale, în sticla de suc, săpun lichid și dezinfectant

Sursa: pexels

O elevă din Pitești, în vârstă de 13 ani, a încercat să otrăvească o colegă, totul pornind de la un băiat. Apelul la 112 a fost făcut chiar de către profesori, după ce și-au dat seama că aceasta nu se simte bine.

După ce s-au certat din cauza unui băiat, o elevă de 13 ani din Pitești a încercat să otrăvească o colegă, turnându-i o substanță în suc.

O elevă din Pitești a încercat să otrăvească o colegă

Cazul terifiant a ajuns în atenția polițiștilor de la biroul de Siguranță Școlară, dar și în atenția Comisiei mixte de control în unități de educație din cadrul Prefecturii Argeș și a Direcției de Asistență Socială și Protecție a Copilului Argeș.

Totul ar fi început în luna noiembrie a anului trecut. Pentru ca eleva să își poată duce planul la final, i-a turnat rivalei sale, în sticla de suc, săpun lichid și dezinfectant.

După ce i-a turnat cele menționate anterior, fata a băut suc din sticlă, însă, simțind imediat gustul ciudat, s-a oprit. Aceasta a ajuns de urgență la Spitalul de Pediatrie Pitești și a scăpat fără spitalizare, primind doar îngrijiri medicale de moment.

Citește și: Simptome flurona: Tot ce trebuie să știi despre dubla infecție cu gripă și COVID-19. ”Vorbim de o simptomatologie destul de clară”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deoarece ambele fete au 13 ani, niciuna dintre ele nu poate să răspundă penal, așa că au fost trimise la consiliere psihologică.

O femeie a încercat să își otrăvească soțul, dar a scăpat cu ajutorul camerelor de filmat

Un doctor din California a declarat că și-a văzut soția, cu ajutorul camerelor de supraveghere din casă, încercând să îl otrăvească, punându-i soluție de desfundat chiuveta în limonadă.

Dr. Yue „Emily” Yu a fost arestată, după ce soțul ei, Dr. Jack Chen, a trimis filmarea de pe camerele de supraveghere polițiștilor, relatează FoxNews.com.

Mai mult decât atât, acesta susține că s-a confruntat de mai multe ori cu unele leziuni interne, motiv pentru care a și montat camerele de supraveghere în bucătărie. „Mi-e teamă să mă aflu în aceeași casă cu ea din cauza încercărilor înregistrate de a mă otrăvi cu o soluţie de curăţare a chiuvetei”, a declarat acesta, în speranța că va putea obține

un ordin de restricție.

De asemenea, doctorul a mai precizat faptul că de trei ori a prins-o făcând acest lucru. Conform dosarului, după ce, în urmă cu câteva luni, a sesizat „un gust chimic” și după ce a fost diagnosticat cu esofagită, cu gastrită și cu ulcer, a început să devină suspicios.

Citește și: Ștefania, adolescenta de 16 ani din Bacău, și-ar fi dat foc în urma unei provocări lansate în mediul online. Postările acesteia învăluie moartea sa și mai mult în mister

Mai mult decât atât, acesta a mai precizat faptul că soția lui și mama acesteia, timp de ani de zile, au avut un comportament prin care i-au abuzat pe acesta și pe cei doi copii pe care îi au împreună.