O eleva premianta traieste alaturi de cei opt frati intr-o casa din chirpici! Povestea Adrianei i-a emotionat pe toti

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 mar 2017, 10:11

Are 11 ani, insa e plapanda precum un copil de 8 ani. Adriana este o eleva eminenta dintr-o comuna din judetul Prahova, iar viata nu a fost pana acum una usoara cu ea.

Alaturi de cei opt frati ai sai, Adriana spera ca educatia si cartea sa fie salvarea ei.
"E simplu sa merg la scoala. Vreau sa ajung cineva", le-a spus Adriana echipei WOWbiz, in momentul in care a fost intrebata de scoala.
"Am noua copilasi. De la varsta de 6 luni si pana la 26 de ani. Baiatul meu de 26 de ani mai lucreaza si sotul meu. E greu.

Daca invata, invata pentru ei, nu invata pentru mine. Acasa nu ii pun sa faca mare lucru, decat sa invete", a spus mama fetitei.
Pana de curand, inainte sa existe un autobuz pe traseul scolii, Adriana parcurgea zilnic 5 kilometri pana la scoala.

"Adriana este o fetita buna, constiincioasa si foarte activa la ore. Pe primul semestru a avut note bune si foarte bune si sper ca semestrul urmator sa se descurce si mai bine.
E foarte implicata la ore. Ii prevad un viitor foarte bun", a spus invatatoarea Adrianei.
Dupa ore, Adriana merge la asociatie impreuna cu fratii ei, acolo unde isi fac cu totii temele. Adela, sora cea mare, este voluntar la asociatia care le ofera acestora si o masa pe zi. Cele zece suflete traiesc de ani de zile intr-o casa care sta sa se prabuseasca in orice moment.

Cei opt frati dorm inghesuiti in cele cateva paturi din casa.

"Fac treburi pe acasa, ce ma pune sa fac. sa matur, sa stau cu surioara mea. Ma descurc si cu bebelusul. Pot sa o iau in brate, sa o schimb, sa ii dau de mancare(...) Imi place Nicole Cherry, Carla's Dreams, iar din artistii straini imi place mult Ariana Grande. Mi-as dori sa ma fac cantareata cand voi fi mare", a mai spus Adriana.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.