O familie a ramas captiva in propria masina! Maluri uriase de pamant au cazut peste ea

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:09

Disperarea si spaima se citesc pe chipul oamenilor nenorociti de natura furioasa!

Sunt suvoaie care matura totul in cale! Si cosmarul inca nu s-a terminat! Sunt oameni disparuti si la aceasta ora!
Suvoaiele au facut prapad noaptea trecuta! „Cand sa pornim de pe loc, sotul dintr-odata:<> A venit avalansa, copaci, pamant, suvoi de apa!”, povesteste inca ingrozita o femeie.

Aceasta  se afla impreuna cu sotul ei pe drumul care leaga Drobeta Turnu-Severin de Orsova cand s-a pravalit malul de pamant peste carosabil! Niciunul dintre ei n-a apucat sa iasa din masina la timp!

Imaginati-va ce a simtit biata femeie cand a vazut malul de pamant surpat peste masina! Se gandea cu groaza

ca nu-si va mai revedea fetita de-acasa, niciodata!

Soferii care se aflau la locul nenorocirii i-au scos din masina. Un alt sofer, insa, a ramas cu TIR-ul blocat sub maldarul de pamant.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Angajatii de la drumuri au lucrat la foc continuu!  Operatiunea a fost foarte dificiala pentru ca au avut de curata de pe carosabil si pamant, si copaci. Doi lucratori au fost raniti, in timp ce lucrau la eliberarea drumului.

Pana

la urma, echipele de salvare au reusit sa-l scoata pe barbatul care a ramas captiv in cabina TIR-ului. Era teafar! Nu la fel de norocos a fost un altul, care, cu doar cateva ore mai devreme, a murit, prins sub un alt mal de pamant. Pentru el, nimeni nu a mai putut face nimic. Omul in varsta de 60 de ani era din Orsova si se indrepta spre serviciu, cand malul s-a surpat peste el. 
Nu este singura victima a naturii furioase! Tot ieri, un barbat in varsta de 54 de ani, din localitatea Eselnita, a fost luat de viitura, chiar din fata rudelor. Oamenii au privit neputinciosi cum omul este dus de ape, fara ca ei sa mai poata face ceva. O alta femeie in varsta de 70 de ani a fost data disparuta, iar rudele cred ca a fost luata de viitura.

Inundatiile au facut ravagii nu doar pe drumurile nationale, ci si in localitati.

Oamenii au filmat nenorocirea provocata de natura dezlantuita in apropiere de o pensiune din Orsova. Pana acum, mai multe gospodarii, printre care si sediul Finantelor Publice din Orsova au fost inundate. Intr-o situatie si mai ingrijoratoare sunt patru familii din Eselnita, care au fost evacuate aseara. Oamenii au fost cazati in sediul primariei, dar casele lor sunt in pericol de a fi luate de ape. In judetul Mehedinti, cantitatile de precipitatii au depasit o suta de litri pe metru patrat, in ultimele 24 de ore! Mai multe rauri din Timis, Caras-Severin si Mehedinti sunt sub cod portocaliu de inu >A
venit avalansa, copaci, pamant, suvoi de apa!”, povesteste inca ingrozita o femeie.

Aceasta  se afla impreuna cu sotul ei pe drumul care leaga Drobeta Turnu-Severin de Orsova cand s-a pravalit malul de pamant peste carosabil! Niciunul dintre ei n-a apucat sa iasa din masina la timp!

Imaginati-va ce a simtit biata femeie cand a vazut malul de pamant surpat peste masina! Se gandea cu groaza ca nu-si va mai revedea fetita de-acasa, niciodata!

Soferii care se aflau la locul nenorocirii i-au scos din masina.

Un alt sofer, insa, a ramas cu TIR-ul blocat sub maldarul de pamant.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Angajatii de la drumuri au lucrat la foc continuu!  Operatiunea a fost foarte dificiala pentru ca au avut de curata de pe carosabil si pamant, si copaci. Doi lucratori au fost raniti, in timp ce lucrau la eliberarea drumului.

Pana la urma, echipele de salvare au reusit sa-l scoata pe barbatul care a ramas captiv in cabina TIR-ului. Era teafar! Nu la fel de norocos a fost un altul, care, cu doar cateva ore mai devreme, a murit, prins sub un alt mal de pamant. Pentru el, nimeni nu a mai putut face nimic. Omul in varsta de 60 de ani era din Orsova si se indrepta spre serviciu, cand malul s-a surpat peste el.  Nu este singura victima a naturii furioase! Tot ieri, un barbat in varsta de 54 de ani, din localitatea Eselnita, a fost luat de viitura, chiar din fata rudelor. Oamenii au privit neputinciosi cum omul este dus de ape, fara ca ei sa mai poata face ceva. O alta femeie in varsta de 70 de ani a fost data disparuta, iar rudele cred ca a fost luata de viitura.

Inundatiile au facut ravagii nu doar pe drumurile nationale, ci si in localitati. Oamenii au filmat nenorocirea provocata de natura dezlantuita in apropiere de o pensiune din Orsova. Pana acum, mai multe gospodarii, printre care si sediul Finantelor Publice din Orsova au fost inundate. Intr-o situatie si mai ingrijoratoare sunt patru familii din Eselnita, care au fost evacuate aseara. Oamenii au fost cazati in sediul primariei, dar casele lor sunt in pericol de a fi luate de ape. In judetul Mehedinti, cantitatile de precipitatii au depasit o suta de litri pe metru patrat, in ultimele 24 de ore! Mai multe rauri din Timis, Caras-Severin si Mehedinti sunt sub cod portocaliu de inundatii pana maine la ora 14.

 

Taguri: