O familie de invidiat, Anca Serea si Adi Sina! Iata cum isi pastreaza vie dragostea si cand isi doresc cel de-al cincilea copil

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:21

Cu toate ca Adi Sina are milioane de fani si muzica lui se asculta in intreaga lume, de cand a devenit taticul a patru copii, a situat cariera muzicala pe plan secund.

Cand Adi nu-i prin peajma, Anca da din casa si ne spune ca ei ii revine sarcina  de a mentine vie flacara pasiuniii in relatie. Iar de acolo povestea continua cam asa.

S-au indragostit nebuneste, au trait fericiti pana la adanci batraneti si multi copiii au crescut la casa lor. Sa stiti ca Anca si Adrian nu se opresc doar la Noah, Ava, David si Sara. Planuiesc sa-si mareasca din nou familia in viitorul apropiat.##VIDEO141863##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.