O familie intreaga si-a gasit sfarsitul, in propria casa intr-un MOD INGROZITOR!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 04:46

Cei trei membri ai familiei au murit intoxicati cu monoxid de carbon.

Sotii Oprea, in varsta de 77 de ani, si fiul lor, de 45 de ani, nu au fost vazuti, ieri, deloc prin curte de catre  vecini. Asa ca, spre seara, unul dintre localnici, mai curajos, a sarit gardul si a intrat in casa acestora. Cand i-a vazut pe toti membrii familiei fara suflare, omul  a dat alarma printre sateni si a sunat la 112.

Cauza tragediei se pare ca ar fi fost soba, dupa cum sustin localnicii: „ se pare ca ar fi  iesit gazele inapoi in loc sa le traga pe cos.”

Localnicii nu isi explica tragedia si spun ca, atat  batranii cat si  fiul lor  erau oameni cumsecade, credinciosi si foarte sociabili pe care intreaga comunitate ii aprecia.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Trupurile neinsufletite ale celor trei argeseni au fost transportate la morga din Pitesti pentru efectuarea necropsiei. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate  imprejurarile in care s-a produs tragedia.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.