O farsa in care un adolescent si-a pacalit tatal ca ar fi lasat gravida o fata a luat o intorsatura neasteptata

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 09 oct 2020, 10:45

A mancat o bataie sora cu moartea! Un student din India a patit-o rau de tot in timp ce i-a inscenat o farsa tatalui sau.

Prateek Verma, un student in varsta de 20 de ani din India, s-a hotarat sa-i joace o festa tatalui sau in timp ce-l filma cu camera ascusa. L-a chemat sfios in camera lui, l-a rugat sa inchida usa pentru ca are ceva important sa-i spuna.

Studentul s-a gandit sa-i faca o farsa tatalui sau cum ca si-ar fi lasat iubita insarcinata. Numai ca nu s-a asteptat la o asemenea reactie din partea parintelui! Tatal a luat foc cand a auzit asa ceva! S-a ridicat si a inceput sa-si loveasca fiul ca un nebun cu pumnii si cu picioarele! Speriat,

studentul a trebuit sa-i spuna parintelui ca totul a fost o gluma si ca a fost filmat cu camera ascunsa. Asta sa-i fie invatare de minte sa nu mai faca astfel de farse parintilor!

CLICK sa vezi cum s-a desfasurat intreaga scena!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.