O fată de 12 ani, din Germania, a fost ucisă, în pădure, de două fete de aproximativ aceeași vârstă. Totul ar fi fost o răzbunare

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 15 mar 2023, 19:30

Pe trupul ei,au fost găsite mai multe răni provocate de cuțit, dar arma crimei nu a fost găsită

Sursa: focus.de

O fată de doar 12 ani, din Germania, a fost ucisă de două fete, într-o pădure. Motivele crimei nu au fost stabilite, dar o variantă este aceea a răzbunării.

O minoră de 12 ani a fost ucisă de două fete, într-o pădure din Germania. Din ce în ce mai multe detalii încep să iasă la iveală, iar vinovată pentru crimă ar fi fost o ceartă care avusese loc între ele.

O minoră din Germania a fost ucisă, într-o pădure, de alte două fete

Luise avea doar 12 ani când și-a pierdut viața, fiind ucisă de alte două fete de 12 și de 13 ani.

Deoarece criminalele sunt copii, anchetatorii din Koblenz sunt reticenți în ceea ce privește motivele care au dus la acest incident.

Conform focus.de, totul ar fi fost o răzbunare pusă la cale de cele două fete, după ce toate trei s-ar fi certat, în urmă cu ceva timp. Victima ar fi făcut mai multe glume ironice la adresa lor și au decis să rezolve problema așa cum știu ele cel mai bine.

Pe trupul ei, examinat de către departamentul de medicină legală al Universității din Mainz, au fost găsite mai multe răni provocate de cuțit, dar arma crimei nu a fost găsită, în ciuda căutărilor care au avut loc.

Ultima dată când Luise a fost văzută a fost atunci când și-a vizitat un prieten, vrând să se întoarcă acasă printr-o zonă forestieră. Deoarece minora nu a mai ajuns la destinație, căutările au început, iar cadavrul a fost găsit o zi mai târziu, în apropierea unei instalații de apă.

Citește și: „Spre eternitate”. Doi tineri îndrăgostiți s-au spânzurat împreună, în aceeași zi, după ce au lăsat mesaje prin care să își demonstreze iubirea

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Locul în care trupul neînsuflețit a fost descoperit era opus față de cel pe care ar fi trebuit să se întoarcă. Suspiciunile și mai puternice au început în momentul audierilor.

Cele două criminale nu au declarat aceleași lucruri

În timpul primului interogatoriului, cele două criminale au declarat aceleași lucruri, dar, când au fost supuse celui de-al doilea, declarațiile lor au început să fie contradictorii.

În cele din urmă, minorele au fost luate în grija biroului de asistență socială pentru tineret, deoarece, din punct de vedere, penal, nu pot fi trase la răspundere.

Crima a înspăimântat pe toată lumea și toți locuitorii din Freudenberg au aflat despre cele întâmplate. Chiar dacă nu o cunoșteau pe victimă, toată lumea empatizează cu ea și nimeni nu își poate explica tragedia care a avut loc.

Citește și: Caz șocant în Pitești! Un cunoscut om de afaceri a fost ucis de propriul lui fiu! Tânărul a devenit călăul tatălui sau, sub influența unor substanțe interzise! Teribila crimă a scos la iveală detalii cutremurătoare!

„E o nebunie, doi copii care își ucid prietena, unde trăim noi de fapt?”, „Prin ce trebuie să treacă familia acum?”, „Nu știu ce m-aș face dacă micuțul meu nu ar mai fi în viață”, au fost doar câteva dintre reacțiile oamenilor.