O fată de 16 ani din Bacău a murit, după ce și-a turnat benzină pe corp. Trupul carbonizat a fost găsit de tatăl său

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 10 ian 2023, 11:26

Tânăra era introvertită și ar fi suferit de depresie

Sursa: pexels

O fată de 16 ani din Bacău a murit, după ce și-a turnat benzină pe corp și și-a dat foc, în grădina casei. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de către familia acesteia.

O fată de 16 ani din Bacău a muri t, după ce s-a stropit cu benzină și și-a dat foc. Aceasta a fost găsită parțial carbonizată, iar apropiații spun că era o persoană introvertită.

O fată de 16 ani din Bacău a murit, după ce și-a turnat benzină pe corp și și-a dat foc

Trupul neînsuflețit al acesteia a fost descoperit marți de dimineață 10 ianuarie, în jurul orei 06:30, în curtea casei în care locuia.

Aceasta era de fel din comuna Bogdănești.

Conform Inspectoratului de Poliție Bacău, cadavrul adolescentei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării autopsiei. O anchetă a fost deschisă în acest caz, pentru a se stabili, cu exactitate, cauzele producerii accidentului.

Mai mult decât atât, a fost întocmit și un dosar penal pentru ucidere din culpă. În dimineața în care fata și-a pus capăt zilelor, ar fi fumat un pachet de țigări, ar fi băut spirt, după care și-a turnat benzină pe corp și și-a dat foc, la aproximativ 700 de metri de

locuință.

Citește și: „Puși unul lângă altul, înveliți cu folie”. Trei bărbați au murit într-un accident, în Constanța, dar au fost găsiți abia după câteva ore, de alți participanți la trafic

Tânăra era elevă a Liceului Nadia Comăneci din Onești, era introvertită și ar fi suferit de depresie.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Un bărbat și-a dat foc, s-a schimbat și s-a culcat

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din județul Maramureș și-a dat foc în grădina casei, și-a stins hainele singur, s-a schimbat și s-a culcat. A doua zi, acesta a ajuns la spital de urgență, după ce fratele acestuia l-a găsit în pat, cu răni serioase pe corp, care s-au agravat în timpul nopții.

Mai mult decât atât, conform poliției maramureșene, bărbatul prezenta, pe corp, urme de lovituri și se simțea foarte rău. Când a ajuns la spital, acesta a fost internat la Spitalul din Sighetul Marmației, dar, după puțin timp, a fost trimis la un spital destinat tratării pacienților cu arsuri, din Capitală.

Un alt bărbat, în vârstă de 58 de ani, din Pucioasa, Dâmbovița, și-a dat foc, după ce instanța a decis să îl execute silit din cauza datoriilor pe care le avea.

Citește și: Un bărbat a murit, după ce a fost „înghițit” de motorul unui avion, care se afla în funcțiune

Intervenția a fost una rapidă și a fost transferat la spital, unde a primit îngrijirile medicale de care avea nevoie.

Totul a plecat de la casa părintească la care aveau dreptul atât el, cât și cele două surori ale sale.

Deoarece nu a avut bani pentru despăgubire, acesta a fost executat silit.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.