O fată de 20 de ani din Târgu-Jiu a căzut de la etaj, după ce ar fi suferit o decepție în dragoste. Părinții au văzut-o fără viață în fața blocului

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 oct 2023, 01:30

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, pentru efectuarea necropsiei

Sursa: captură antena3.ro

O fată de doar 20 de ani din Târgu-Jiu a murit, după ce a căzut de la etaj. Apelul la 112 a fost făcut chiar de către tatăl ei, care a văzut-o fără viață pe pavaj.

O fată de 20 de ani din Târgu-Jiu a murit, după ce a căzut de la etaj. Tragicul eveniment a avut loc ieri, 28 ianuarie. Încă nu se știe dacă a fost accident sau sinucidere, dar ancheta va stabili și acest lucru.

O fată din Târgu-Jiu a căzut de la etaj și a murit

Conform IPJ Gorj, Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost solicitată să intervină ieri, 28 ianuarie, de către un bărbat care și-a văzut fata fără suflare, căzută în fața blocului în care locuiau.

Când polițiștii au ajuns la fața locului, aceasta era în stare de inconștiență.

Toate eforturile au fost în zadar și, în final, s-a constatat decesul acesteia. Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, pentru efectuarea necropsiei.

Mai mult decât atât, autoritățile au deschis și o anchetă, iar cercetările continuă „sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, relatează IPJ Gorj.

Conform antena3.ro, fata ar fi suferit o decepție în dragoste, motiv pentru care ar fi decis să își pună capăt zilelor. Chiar și așa, aceasta este doar o ipoteză care va fi sau nu confirmată în timpul cercetărilor.

Mai mult decât atât, potrivit antena3.ro, mama fetei a ajuns la spital în urma celor întâmplate, deoarece și-a văzut fata zăcând fără viață.

Când au mers în camera fetei, părinții au găsit geamul camerei sale deschis.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Un bărbat de 20 de ani l-a tăiat pe un băiat de 27 de ani cu un briceag

Tot în Târgu-Jiu, doi tineri au început să se certe în plină stradă și, la un moment dat, unul dintre ei l-a tăiat pe celălalt cu un briceag.

Acesta a fost transportat la spital, acolo unde a primit îngrijirile medicale necesare, în timp ce atacatorul a fost dus la sediul poliției, pentru a fi audiat. Incidentul a avut loc pe Bulevardul Nicolae Titulescu, ieri, 28 ianuarie, în jurul orei 23:10.

Potrivit cercetărilor, conflictul ar fi pornit spontan din cauza consumului de băuturi alcoolice. Polițiștii continuă cercetările și vor documenta întreaga activitate infracțională a agresorului.

„Din cercetări, a reieșit faptul că la data de 28 ianuarie, în jurul orei 23:10, pe fondul unui conflict spontan generat de consumul de alcool, tânărul de 20 de ani a lovit cu un cuțit tip briceag un alt bărbat, de 27 de ani, provocându-i leziuni”, a transmis IPJ Gorj.

Acesta urmează, de asemenea, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, cu propuneri legale.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.