O fată de doar 13 ani, spulberată de un șofer de 22 de ani, chiar pe trecerea de pietoni

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 08 apr 2023, 02:45

O fată de doar 13 ani, spulberată de un șofer de 22 de ani, pe străzile din Târgoviște

Sursa: Istock

O fată de doar 13 ani și-a găsit sfârșitul pe străzile din Târgoviște, atunci când a fost spulberată de o mașină. La volanul acesteia se afla un băiat de doar 22 ani, iar tragicul incident a avut loc pe trecerea de pietoni.

În Târgoviște, o familie se pregătește de înmormântare, după ce o fată de doar 13 ani a fost spulberată chiar pe trecerea de pietoni de un bărbat în vârstă de 22 de ani. În urma impactului care s-a produs ieri noapte, 7 iulie, adolescenta a fost aruncată în aer și a ajuns la o distanță de aproximativ 20 de metri de locul accidentului.

Tânăra nu a răspuns manevrelor de resuscitare

Mașina șoferului a fost și ea grav avariată, iar tânăra nu a mai avut nicio șansă în urma impactului devastator. Medicii echipajului de ambulanță s-au depalsat imediat la fața locului și au început imediat manevrele de resuscitare.

Din nefericire, transportată la spital, nici medicii de acolo nu au mai putut face nimci pentru a o readuce la viață și a trebuit să i se confirme decesul.

Mai mult decât atât, șoferul de doar 22 de ani s-a ales cu un dosar penal pentru ucidere din culpă, conform stirilekanald.ro.

Trei adolecente au fost spulberate pe trecerea de pietini de un șofer drogat

Ieri, 7 iulie, trei fete au fost lovite de către un șofer drogat, chiar pe trecerea de pietoni. Acesta are 41 de ani, iar victimele au toate vârsta de 15 ani.

Din fericire, leziunile victimelor sunt ușoare.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Un bărbat a murit, după ce a fost bătut cu bestialitate de alt șofer

După ce a fost testat de oamenii legii din Galați, locul accidentului, conducătorul auto a fost depistat pozitiv în ceea ce privește consumul de droguri.

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați, ajunși în scurt timp la fața locului, au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 41 ani, domiciliat în municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe strada Milcov, având direcția de deplasare dinspre strada Ionel Fernic către strada 1 Decembrie 1918, ar fi surprins și accidentat 3 minore, toate cu vârsta de 15 ani, cu domiciliul tot în municipiul Galați, care erau angajate în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

În urma acestui eveniment, două dintre minore au suferit leziuni ușoare și au fost transportate la Spitalul de Urgență pentru Copii Galați. Conducătorul auto deține permis de conducere valabil, nu a consumat băuturi alcoolice, însă, la testarea drugtest, a rezultat pozitiv la consumul de substanțe psihoactive- cocaină. Urmează să fie condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice”, au declarat reprezentanții IPJ Galați, potrivit stirilekanald.ro.

Citeste si: Un tânăr fără permis de conducere a decapitat o persoană într-un accident rutier, în Timiș

Mai mult decât atât, pe numele șoferului găsit vinovat a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe, dar și pentru infracțiunea de vătămare corporală.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.