O fata de nota 10! Are doar zece ani, dar e vicecampioana mondiala la karate si nu vrea sa se opreasca aici

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 03 oct 2020, 09:00

Iata povestea impresionanta a Inei Elena Postelnicu, o fetita de numai zece ani care este deja vicecampioana mondiala si nu vrea sa se opreasca aici.

Vreau sa cuceresc lumea! ”. La prima vedere, pare o domnisoara firava, Ina, insa poate pune la pamant si un barbat! Povestea ei nu este una obisnuita. La doar 10 ani, o varsta la care alte fete se joaca cu papusile, Ina are in palmares premii care ar face geloasa orice campioana:

Sunt multicampioana natioanla. Campioana europeana si vicecampioana mondiala la karate ”.

Practica acest sport de aproape 4 ani, dupa cum ne spune chiar ea. A mostenit pasiunea de la tatal ei. Ina ar putea chiar sa dea lectii de autoaparare. Dar, micuta campioana nu are o singura pasiune. Precum in povestile copilariei, Ina se transforma numaidecat intr-o domnisoara gratioasa. De unde combinatia aceasta intre balet si karate?

Unele lucruri de la balet se combina cu cele de la karate.
Unde mai pui ca este si aici campioana! Si mai are o pasiune, modelling-ul. Are si un mesaj pentru cea pe care o stimeaza cel mai mult: „ Catrinel, te admir foarte mult si imi doresc sa ajung ca tine! ”. Si Catrinel ii raspunde, prin intermediul nostru: „ Draga Elena, iti doresc numai sanatate, la cat mai multe medalii si multe note bune la scoala. Cu modelling-ul e ok sa cochetezi acum, esti prea mica".
Pana si parintii se mira cate poate face micuta campioana, ca are timp pentru toate!

##VIDEO124464##

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri: