O fată de opt ani a fost răpită din casă chiar de îngrijitor. „Am făcut-o doar pentru că m-au acuzat că le-am furat lucrurile”

Author: Bianca Vidoi

O fată de opt ani a fost răpită din casă chiar de îngrijitor

Sursa: Pexels.com

O copilă de doar opt ani a fost răpită din propria casă de către îngrijitor după ce părinții fetei l-ar fi acuzat de furt.

Fetița de opt ani a fost pusă într-o valiză de către îngrijitor, iar imaginile surprinse de camerele de supraveghere îl arată pe acesta plimbându-se prin oraș cu bagajul după el. 

Citește și: Ce s-a întâmplat cu multipla campioană la tir a României, Andreea Rabciuc, care a dispărut în urmă cu un an în Italia?

O fată de opt ani a fost răpită din casă chiar de îngrijitor

Răpirea a avut loc în orașul Mandaue, Cebu, iar motivul pentru care bărbatul, care era și îngrijitorul casei, ar fi pus-o pe fata de opt ani într-o valiză ar fi fost acuzația adusă de către părinții acesteia. Părinții fetiței din Filipine l-au acuzat pe bărbat de furt, iar atunci când cei doi nu erau acasă, acesta a pus-o pe cea mică într-o valiză și a plimbat-o pe străzile orașului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Godiflor Rama este numele bărbatului de 32 de ani ce a profitat de faptul că fetița de opt ani îl cunoștea și avea încredere în el, moment în care aceasta a fost pusă într-o valiză, plimbată pe străzi și dusă la final într-un apartament. Fata a fost răpită în jurul orei 12:00, iar părinții și-au dat seama de dispariția acesteia în jurul orei 17:00.

Citește și: Gheorghe Dincă a fost condamnat definitiv la închisoare pentru 30 de ani

Răpirea a fost făcută din răzbunare

Ulterior, fata de 8 ani a fost găsită în stare de șoc, însă nevătămată, după care a fost redată părinților. Bărbatul ce era și îngrijitorul apartamentului în care micuța stătea a fost arestat și dus la închisoare. Acesta a spus că motivul pentru care a pus-o pe cea mică în valiză a fost din răzbunare pentru părinții acesteia, ce l-au acuzat de furt. „Nu am agresat-o sexual. Am făcut-o doar pentru că m-au acuzat că le-am furat lucrurile”, a explicat bărbatul, potrivit observatornews.ro

Biroul Regional de Poliție din Central Visayas a anunțat pe pagina de Facebook că poliția din Mandaue „a folosit tehnologie modernă, investigații aprofundate și informații cuprinzătoare care au avut ca rezultat găsirea cu succes a suspectului și a victimei”. Generalul de brigadă al poliției, Anthony Aberin, a scris într-o altă postare pe Facebook că la trei ore de la anunțul dispariției a fost efectuată o operațiune amplă de salvare.

Citește și: Problemele se țin lanț în familia lui Leo de la Strehaia: „A dispărut de trei zile”. Familia acestuia se gândește la ce este mai rău