O fată misterioasă în Casa iubirii! Cine este tânăra care îi pune pe jar pe băieți? Ce se întâmplă sâmbătă, 12 octombrie, într-o nouă ediție a emisiunii de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 11 oct 2024, 19:05

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a are loc sâmbătă, 12 octombrie, la Kanal D. Ce urmează să se întâmple între concurenți?

O nouă ediție a emisiunii Casa iubirii are loc sâmbătă, 12 octombrie. Kiprianos face pași spre Virginia, iar Gagea dă semne de gelozie. O fată misterioasă apare în Camera Roșie, iar concurenții sunt curioși să afle cine este tânăra. Iată ce urmează să se întâmple în competiție!

Citește și: Kiprianos și Teodora se cunosc! Ce relație există între cei doi concurenți din Casa iubirii. Robi fierbe de gelozie: "Ascunde ceva, îi tremură vocea!"

Kiprianos face pași spre Virginia

În ediția de sâmbătă, 12 octombrie, în Casa iubirii predomină o atmosferă romantică și plină de momente surprinzătoare. Gagea încearcă să se apropie tot mai mult de Virginia, chiar sub ochii Alexandrei.

Julia: "Ești fiert, nu te-ai îndrăgostit!"

Virginia: "Wow, Gagea, nici nu vreau să mă gândesc."

Gagea: "Nu vreau să te supăr. Vreau să mă ții sub papuc!"

Toate dorințele lui Gagea sunt spulberate în momentul în care Kiprianos o invită pe Virginia în grădină, pentru a discuta și a se cunoaște mai bine.

Kiprianos: "Virginia, poți să vii cu mine în grădină?"

Virginia: "Îmi dai voie Gagea?"

Gagea: "Tu faci mereu ceea ce simți și ceea ce îți dorești"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Se măresc iar pensiile, odată cu luna noiembrie! Cine va beneficia de această majorare?

Virginia: "În momentul acesta nu văd pe nimeni din casa băieților în sens amoros.

I-am cunoscut, dar..."

Kiprianos: "Pe mine m-ai vedea?"

Virginia: "Nu te cunosc. Fizic arăți bine."

Gagea: "Sunt cu ochii pe tine."

Cine este fata misterioasă din Casa iubirii?

Tot în ediția de sâmbătă, concurenții sunt total surprinși de apariția unei tinere misterioase! O fată apare în Camera Roșie, iar fetele și băieții sunt total uimiți de venirea ei în Casa iubirii.

Citește și: Cine este Kiprianos, noul concurent care a pășit în „Casa iubirii”! Are 23 de ani și este jumătate grec. Pentru ce fată a intrat în competiție

Patrick: "Fată noua?"

Alexandra: "Fată noua?"

Pentru a vedea cine este tânăra misterioasă, urmăriți ediția de sâmbătă, 12 octombrie, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D.