O fată misterioasă în Casa iubirii! Cine este tânăra? Nu ratați o nouă ediție a emisiunii, marți, 22 octombrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc marți, 22 octombrie, la Kanal D.

Mâine are loc o nouă ediție incendiară în “Casa iubirii”.  Concurenții vor fi total surprinși de apariția unei tinere misterioase!

Citește și: Criss a pus pe jar toată casa! Ce decizie a luat concurenta din Casa iubirii în privința lui Modo? Robi a răbufnit și a pus-o la zid

Cine este fata misterioasă din Casa iubirii

Săptămâna continua în același registru plin de certuri și intrigi între concurenții din Casa iubirii.

Tinerii își adresează din nou replici acide, reproșuri si jigniri.

Marți, 22 octombrie, Criss este pusă la zid de băieții din Casa iubirii, deoarece a decis să încheie cunoașterea cu Moldo.

Tot în ediția de sâmbătă, concurenții sunt total surprinși de apariția unei tinere misterioase! O fată apare la piscină, iar fetele sunt total uimite de venirea ei în Casa iubirii.

Citește și: Antoni o dă de gol pe Virginia. Ce a putut să spună tânăra despre Patrick. Concurentul a luat foc când a auzit: "Eu când intru, tu taci!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

Patrick: "Patrick, mergi la piscina! De ce, frate?"

Teodora: "E fată nouă!"

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Fanii show-ului matrimonial vor avea parte de momente palpitante în această zi.  

Pentru a vedea cine este tânăra misterioasă,  nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de marți, 22 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D.